maanantai 14. marraskuuta 2011

Lisää nostalgiamusafiilistelyä! ♥ ♥

Hahaa, täytyy tehdä uusi postaus koska illan/yön aikana tuli vielä kolme biisiä lisää mieleen! Ei kun, neljä! Meinasin jo, että näillä on sama teema mutta yksi hyppäsi joukkoon vielä kymmenen sekuntia sitten, se ei kuulu joukkoon, mutta ei se mitään.
Kolme ensimmäistä on UpNorth-ohjelman löytöjä. Joskus neloselta tuli siis semmoinen pohjoismainen listaohjelma.

Christian Walz - Wonderchild
Ihana mies ja ihana ääni, hihihih!

Snook - Mister Cool.
Tämäkin on niin cool biisi ettei mitään rajaa. 8)

Mew - 156.
Harmi kun en löytänyt videota, koska se oli osa rakastumista, hellyyttävä! Mew tosiaan etsi tiensä sydämeeni jo tuolloin, tosin en silloin vielä hankkinut levyjä tai mitään, haaveilin vain. Pari vuotta sitten kuitenkin, kun kuulin Specialin pitkästä aikaa radiosta, rakastuin täysillä uudestaan, ja oli ihan pakko hankkia levyjä.  Frengersin hankin ensin, ja 156 on kyllä yksi kaikkien aikojen suosikkibiisejäni.
In a big, big way I am really small.

 Sitten vielä extrabiisi! Tuli mieleen tuossa äsken, oli tarkoitus laittaa jo eiliselle listalle, mutta unohtui.
...Eikun kaksi. Kaksi unohtui eilen.

3 doors down - Here without you
Rakkaus! Muistan että olin kesällä mökillä tarkkana radion ääressä, piti saada tämäkin biisi kasetille nauhoitettua, mutta se oli vaikeaa! : D Aina myöhästyin tai mokasin muuten. Voi että.

Hoobastank - The Reason
Taas yhden hitin ihme ainakin minun päässäni, en tiedä mitään muuta biisiä. Ihana kuitenkin, ja taattu singstar-vakkari! :D Ja edelleen pitää minun muistaa kysyä, et "Tiesitteks te et tän basisti on suomalainen?!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails