tiistai 29. marraskuuta 2011

Keikkailua riittää - vuorossa Paradise Oskar. ♥ 27.11.

Epä-nanopostaus!! Jeah. Tosin tänään voisi kirjoitella tarinaa eteenpäin, jos jaksaa. Ei varmaan kuitenkaan ole mitään tekemistä. Paitsi nukkuminen ja haalarimerkkien ompeleminen. Olen tänään kipeä, joten en mennyt kouluun. Hyvä nyt kuitenkin lepäillä, kun huomenna on Studiamessut, ja Maroon 5:n keikka!! ♥ Apua. En malta odottaa!

Mutta jooh. Tässä on tullut käytyä keikkailemassa. Antti Tuisku, Apulanta ja Paradise Oskar kuukauden sisään tsekattuna, ja huomenna vielä joukon jenkkivahvistus, iiks. Teen noistakin vielä postaukset. Yhdessä tai erikseen, we'll see.

Ai onko Paradise Oskar ihana? Ai rakastuinko siihen ihan kybällä? Voi luoja miten herkku mies se on! ♥ Purrrrhhh. Näin sen sunnuntaina ekan kerran, heitti kolme settiä Lahdessa Karismassa, joista minä ehdin nähdä kaksi. En toki ollut molempia settejä odottelemassa puolta tuntia ennen siellä lavan reunalla istuskelemassa... Olin kuitenkin forever alone siellä niin tuli kaupat kierrettyä enkä jaksanut muutakaan. Mutta olipahan eturivin paikka taattu. Ah, purrrrr.

Otetaas nää kuvat ensin.

Se oli muuten oikeesti ihan hiton pitkä.
Sit näiden lisäksi mulla on nyt puhelimeni taustakuvana ihan täydellinen kuva miekkosesta. Ah purrr. ♥

Ja siis Axel (eli Paradise Oskar) on ihan mahtavan ihanan hellyyttävän sympaattinen ja herttainen nuori mies! Voiihh. Se keikkojen jälkeen jäi jakamaan nimmareita, ja sit kun kaikki muut oli lähteneet niin mä jäin vielä siihen ja se jutteli mun kanssa vähän aikaa. :)) Tosin sitten se olin minä joka poistuin paikalta, ei Axel. :D En viitsinyt pidätellä sitä siinä hirveen kauan. Mutta voi että miten voi olla niin mukava ihminen! Mutta mä arvostan niiin paljon sitä, kun artisti ehtii jäädä juttelemaan fanien kanssa. Voi että. Ihana ihminen.
Ja komea, herranjestas. Kun hänet ekan kerran näin, niin ihan säikähdin! On muuten siis hurjan paljon komeampi kuin kuvissa. Huh. ♥____♥

Krhm, kirjoittelin sille sitten fanipostiakin... Etanapostia nimittäin! : D Hihiih.

Ja sitten biiseistä. Noilla kahdella keikalla hän soitti ainakin biisit Da da dam, Jimmy's song, Sarah the Sparrow, Stupid little fool, Just leave, Sunday everyday, Miss nobody, Dear mother, The invisible ones ja Robert's street. Tai en kyllä nyt ole ihan satavarma. : D Tuon mukaan olisi soittanut kaikki levyn biisit... No onhan se ihan mahdollista. :D Ja extrana tuo Robert's street jota ei levyltä löydy. Voih, yleensä ei keikoilla ala itkettää (paitsi Rasmujen keikoilla tietyissä biiseissä), mutta kun Axel soitti Dear motherin.... Nyyyh ;___; siis kun on jo valmiiksi koskettava kappale, ja sitten kun sen vielä livenä soittaa ja laulaa tuollainen komistus. Niin siinä on jo ainekset itkulle. En onneksi alkanut itkemään. : D
Hitsi kun kukaan siellä ei laulanut edes Da da damin aikana. Minullakin se sitten jäi vaan suun liikutteluksi. :D Osaan sen ulkoa, hihih. Huomasikohan Axel? 8)

Sitten vielä videoita. <3 Lisäilen niitä jos pystyn, tää lagaa. Olis tehnyt mieli videoida ne kaikki, mutta ei viitsinyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails