Jaa mää vai?

No määmää, vaikka lammas en olekaan. Tosin kainalossani on lammaspehmolelu suoraan 70-luvulta!

Lihisbingossa maailman (ja itsensä) menoa päivittelee Mari. Marsi, Mawwi, Mawi, Martsa. Näillä nimillä kuulee kutsuttavan Internetin ihmeellisessä maailmassa. Toisinaan vielä myös Maseruna tunnettu.

Valmistuin helmikuussa 2014 sosionomiksi Hämeen ammattikorkeakoulusta. Ylioppilaaksi kirjoitin vuonna 2010, ja pääsin siis heti suoraan amkiin. Vähäks oon hyvä.
Pääaineeni oli sosiaalipedagoginen kasvatus, ja sivuaineeni osallistava vammaistyö. Lisäksi vapaavalintaisissa oli melkein kaikki luovien ja osallistavien menetelmien kurssit.

Harrastin Hämeenlinnassa asuessa improvisaatioteatteria Improsudessa. Love it! Aiemmin kävin mm.  piloxingissa ja bodypumpissa. Lisäksi olen harrastanut mm. vatsatanssia, jalkapalloa ja viulun soittoa. Vähemmän liikunnallisiin ja enempivähempi aktiivisiin harrastuksiin kuuluu mm. kirjoittaminen, ja aina olisi jonkinlaista tarinantynkää päässä. Toinen asia on se, kuinka usein sitä saa aikaiseksi kirjoittaa mitään... Heh. Kerran vuodessa tosin tulee osallistuttua NaNoWriMoon. Lukemista rakastan, tosin koulun aikana tulee aika vähän ehdittyä lukea mitään omaksi iloksi. Tällä hetkellä kuitenkin työn alla Harry Potterien lukeminen englanniksi.

Lempibändini on The Rasmus. Yllättävää? Ei. Toisena tulee sitten Antti Tuisku, Mew ja PMMP, mutta mikään ei tule koskaan ikinä viemään Rasmuksen paikkaa sydämessäni.
Tatuoinnissani (jossa on koiran tassut) lukee "Remember and live forever". Sanat ovat Rasmuksen Live forever -biisistä, muuten tatuointi on omistettu Minnille. ♥ Tosin nyt sydämessäni lepää myös Mikki... Miss you so much. Toinenkin tatska löytyy! Kahdeksan tähden tähdenlento on omistettu Meldreth Manor Schoolin ihanalle 2. luokalle, jossa vietin elämäni hienoimmat kolme kuukautta työharjoittelussa. ♥

Kuten blogista ilmenee, olen ihastunut kynsilakkoihin! Ne löytyvät listattuna yhdeltä välilehdeltä, ja niitä löytyy tällä hetkellä ehkäpä lähes 300 kappaletta.

Olen muuttanut Turkuun, 19 vuotta elämästäni kulutin Nastolan Immilässä, "Ihanasti Immilässä!" ja neljä vuotta Hämeenlinnassa.
Olen ihanien Elsa-pirpanan, Venla-neidin ja Aaro-prinssin täti. ♥

 Ja mistä minut löytää? No, katso seuraava sivu.
Related Posts with Thumbnails