lauantai 6. lokakuuta 2012

Vain elämää ♥

Vain elämää -sarjassa seitsemän suomalaista huippuartistia on kokoontunut viikoksi Satulinnaan. Viikon aikana jokaisella on oma päivänsä, jolle keksii ohjelman, ja muut sitten esittävät omia tulkintojaan päivän isännän / emännän kappaleista.

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288505176491.html

Mukana ovat siis Jonne Aaron, Neumann, Katri Helena, Cheek, Kaija Koo, Jari Sillanpää ja Erin.

Katsoin ensimmäisen jakson äsken, ja päivän isäntänä toimi Jari Sillanpää. Ja voi, miten ihanan sarjan ovatkaan saaneet aikaan! Vaikka ruutu.fi-sivulta pystyykin katsomaan kaikki esitykset yksittäin, niin suosittelen kyllä katsomaan koko jakson. Tuo fiilis mikä ruudun kautta välittyy, nuo suuret tunteet... Oih. Siinä Jaria katsellessa ihan herkistyi mukana. Eniten kosketti ehkä Jonne Aaronin tulkinta Satulinna-kappaleesta... kaunista ja ihanaa, oi ei.

Tulevista jaksoista eniten kiinnostaa Jonne Aaronin ja Cheekin jaksot, koska näiden herrojen musiikki poikkeaa kaikista eniten muiden osanottajien tuotannosta. Toki Dingonkin kappaleet ovat erilaisia, ja jos Erinille esitetään myös Nylon beatia, niin siitähän vasta hienoa tuleekin. Ihanaa, miten tässä ensimmäisessäkin jaksossa näkyi, miten biisit muokattiin oman tyylin mukaisiksi... Täytyy ehkä katsoa uudestaan jotkut esitykset. :')

Suosittelen!


...olis muuten hienoa, jos näitä tulis lisää... Mukana vois ehkä olla vaikka joku nimeltämainitsematon nallepoika, sitten vaikkapa..... Toni Wirtanen, Jouni Hynynen, Danny, Frederik... ketä nyt keksii... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails