tiistai 2. lokakuuta 2012

Robin feat. The Rasmus. Mmmmitä?

https://www.facebook.com/RobinVirallinenKyllä, se on aivan totta. Robinin uudella Chillaa-levyllä (ilmestyy 5.10.) vierailee The Rasmus.

Eikä tänään ole edes aprillipäivä.

"Kun nuoruus päättyy" on biisin nimi. Ja on oikein special bonus. Hohoo. Tästä tulee kyllä jännittävää. Kieltämättä kävi mielessä kesällä, että voiko jotain yhteistyötä olla luvassa, kun kuuntelin haastattelua, jossa haastateltiin Lauria ja Robin Packalenia. Ja näinhän se sitten tapahtuu. Pitää kyllä heti päästä kuulemaan kyseinen biisi, ja no, kyllähän Robinilla kiva ääni on. :D Ilmiöhän se on, julkisuuteen yhdessä yössä.

Saas nähdä miten suu pannaan niillä (Rasmus-faneilla), jotka haukkuu Robinia oikein olan takaa, vaikka on kuullut vain pari biisiä. En minäkään nyt kyseistä nuorukaista ylistä, mutta siinäpähän on. Ei se ihan samanlainen ole, kuin kaikki muut.

Jeesjees.

Pätkä kuultavissa täällä. Rasmustausta, lööv. // You can listen a clip of the song "Kun nuoruus pättyy" there.

// I decided to write this in English, also.

So. Robin's new album, "Chillaa", will be released on Friday 5.10. And on one song there is The Rasmus playing!
...and it's not even April's fools...

The song is called "When the youth ends". And it's a special bonus song on the album. It's going ro be interesting... In the summer I listened one interview, where there was Lauri Ylönen and Robin Packalen, and somehow I thought about if there is going to be something going on with The Rasmus & Robin... And it happened. I would like to hear the full song suun, and well, Robin has a nice voice, to be such a young guy! He's only 14. And yes, he is quite a phenomenom, to rise to publicity just in one night.

We'll see how those Rasmus-fans like it now, those who just say Robin is bullshit, even though they have heard only one or two songs. I don't LOVE Robin, but well, he's there and it's ok. At least he's not totally the same as everyone else.


// EDIT. FULL SONG HERE:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails