perjantai 5. lokakuuta 2012

Ihana syksy ja ensikosketus Lumia 800:an.

Aamulla pyöräillessäni kouluun oli kiva keli, ja ajattelin, miten ihana syksy onkaan! Tuuli tuiversi kivasti hiusten läpi, ei ollut liian kylmä, eikä edes satanut. Oli niin nättiäkin! Oi ihana syksy!
...iltapäivästä pyöräilin kotiin. Satoi, tuuli, oli kylmä. Oi ihana syksy...

Nojoo.

Hankin sitten uuden luurin. Nokia Lumia 800. Oli jo aikakin vähän päivittää. En kyllä koskaan ole ihan viimeisimpiä ja hienoimpia puhelimia hankkinut, ja olisihan Lumiastakin jo uudempi ja hienompi malli. Mutta tyydyn nyt tähän, en tarvitse niin hienoa kuitenkaan. Ja halvallakin sain!

Alku on tietenkin aina vähän kankeaa. Vaikea sanoa vielä kaikista ominaisuuksista mitään, koska liittymä on vielä dna, ja siinä on edelleen nettiesto Englannin reissun jälkeen. Ei ole tullut vaan vaihdettua. No, keskiviikkona vaihtuu saunalahdelle uuteen liittymään ja jee. Katsellaan sitten uudemman kerran lisää arviota, kun on päästy kunnolla käyttämään.

Olipas hankalaa saada kuvat koneelle puhelimesta...! Ei oikein meinannut onnistua, mutta kai nämä tästä pikkuhiljaa. Jos sitä saisi vielä musiikkia siirrettyä puhelimeen koneelta. Katsotaan.

Tässä nyt parit kuvat.

Eilisen kynnet... parannettavaa olisi niin kynsien, kuin kuvankin laadussa.

Silloin, kun urheilusuorituksen jälkeen lähdetään bileisiin, syödään salaattia ja juodaan Breezeriä.

Söpsöps! Pöllin Emmin idean, sori :<


Ps. Ihanaa, tänä viikonloppuna ei tarvitse mennä minnekään! Jee! ...Istunpa siis kotona lukemassa tentteihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails