tiistai 9. lokakuuta 2012

Crazy factory -lävistyskoruja, jee!

Tilausta kävi taas Crazy factorylle... Oli meinaan 5 euron alennus sadan tuhannen fb-fanin kunniaksi, joten pakkohan se oli käyttää! No, tulipahan tilailtua, ja tässä kuvia.8mm, 9mm ja 10mm tappeja. Kaikkiin huulen reikiin taitaa mennä eri koot... :D

Yksi tällainen oli ennestään, toinen kaveriksi.


Sininen noppa oli kans jo, nyt toinenkin.

Tuollaiset kivat metallin hohtoiset, värikäs ja vihreä.

Toinen sateenkaaripallo, yksi oli jo (tosin kolmaskin, mutta siitä puuttui reikä!), ja Union Jack  ♥

Tähtiä tähtiä, ja jotain hassua kuviota.

Pieniä palloja ^^

Polka-karkkipallot, ja kirsikkapallot. Nam.

Pääkalloja ja syrämiä  ♥


Että sellasta, ei tarvii taas hetkeen tilailla. :D Tuossa oli siis 26 palloa, 4 kartiota, 3 noppaa, spiraali, 7 tappia ja 5 häivekorua!

Vaikea taas sanoa noista tapeista, että mitkä olisi sopivimmat. Aluksi lyhyempikin käy, mutta jos pidempään käyttää samaa putkeen, niin huuleen alkaa sattua. Esimerkiksi keskellä on yleensä ollut 8mm pitkä. Nyt tuo vaikuttaa jotenkin liian pitkältä, hassua. Tietty sekin vaikuttaa, miten iso pallo siinä on. Mutta vasta minulla on ollut jo tämä 8mm tappi pitempään. Vaihdoin 9mm, oli liian pitkä, laitoin taas 8mm, nyt sekin tuntuu liian pitkältä. Sekavaa. Vasemmalle sentään 10mm on tuntunut sopivan, nyt kyllä laitoin hevosenkengän vaihteen vuoksi. Oikealle 8mm taisi olla passeli.

5 kommenttia:

 1. Hirveesti kaikkia samoja mitä mullakin :D

  Ps. Noista metallivärisistä kulahtaa värit pois hirmu äkkiä :(

  VastaaPoista
 2. Joo... Mulla oli ihan elämä yli vuoden sama musta hevosenkenkä, ja nykyään ne pallot on lähinnä harmaat :D

  VastaaPoista
 3. Voi hitsi ku tilailit koruja, oisin voinu tehä sun kanssa taas kimppatilauksen :X Ku en viitti laittaa aina rahaa erikseen Paypal-tilille.

  Mutta jos joskus tilaat taas uudestaan, kehtaatko mulle ilmottaa? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, joo toki :D Tos oli vaan kiire kun se alekoodi oli voimassa vaan vähän aikaa siitä kun sen huomasin, niin piti kiirehtiä.

   Poista
 4. Mie kans tilasin ihan vasta tuolta taas koruja...onneksi olin tilannu kans noita noppia kaks...tosin timanttiversiot...toisesta kaupasta ostamat punaiset tavalliset nopat meni rikki...keskeltä halki :D

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails