tiistai 23. lokakuuta 2012

Kynsikilpailuun osallistuminen ja äänestys!

Menin sitten osallistumaan Lepikossa kuhisee -blogin kynsikilpailuun. Aiheena oli ottaa inspiraatiota tarjotuista runoista, ja lakata kynnet sitten niin kuin parhaaksi näki. Oon aina jotenkin tykännyt runoista, ja silloin tällöin jotain pientä runoillakin, joten oli ihan kiva osallistua! Enemmän kyllä kirjoittelen edelleen pidempiä juttuja... Ja huom, marraskuu alkaa ensi viikon torstaina. Joko joku muistaa, mitä silloin tapahtuu?

Takaisin kilpailuun. Minun kynteni kilpailevat tuolla numerolla 17. Sitten vaan äänestämään (minua!) ;)  Melko kovaan sarjaan olen itseni tunkenut, mikään taiteilija kun en ole... Mutta kiva se silloin tällöin näihin osallistuakin! 
Huom, äänestäjistäkin arvotaan joku, joka palkitaan, menkäähän tsekkailemaan palkinnot postauksesta! 


Pieni huomautus tähän loppuun vielä. Olisi kiva tietää, moniko tätä oikeasti lukee, niin käykäähän merkkaamassa tuohon "äänestykseen" itsenne lukijaksi - löytyy siis tuosta heti vierestä oikealta. Tuo tagilistakin sen alla on muuten uusi, eli jos kiinnostaa tietyn aiheen postauksia lukea, niin sieltä etsimään sopiva sana! Vähän on sekalaista sakkia, heh...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails