sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Söpöläisiä ja syöpäläisiä - Herziläisiä kuin herhiläisiä.

En malttanut sitten  olla tunkematta yhteen otsikkoon kahta sanaleikkiä.

Tämä viikonloppu on täynnä ohjelmaa. Lauantaina heräsin kahdeksalta vähäisten yöunien jälkeen lähteäkseni kesän herzicampin jatkoille! Sitä oli odotettu ja jännitetty, ihanaa nähdä taas kaikki ihanat ihmiset!

Helsingin rautatieasemalta meitä lähti melkoinen joukko bussilla kohti Kauniaisia. Jo bussimatkan aikana ehti moneen kertaan iloita alkavaa viikonloppua! Saavuttuamme päästiin heti syömään, ja oli muuten hyvää ruokaa joka kerta.

Aluksi me osallistuimme  Suomen Punaisen Ristin järjestämälle Nuori nuorelle -ystävätoiminnan perehdytyskurssille. Itse kurssi oli mielenkiintoinen ja hyödyllinen, ja kouluttajakin kiinnostava ja asiantunteva! Kurssilla harjoittelimme esimerkiksi vuorovaikutustaitoja, ja kyllä siinä oppi itsestäänkin uusia asioita.

Illalla meillä alkoikin halloweenbileet.... Mitä käy, kun vaahtokarkkityttö ja streetzombi syöttävät toisilleen hattaraa? Hyviä kuvia, kuulemma. Pilvin ja Suken kanssa otettiin myös hienoja kuvia, ulkona, hrrrrr. Hoohoo. Olimme kovin kauniita. Tulipahan taas tanssittua ylipaljon ja myös tapani mukaan yksin, hih, hassu minä! Minkäs sille voi kun tanssittaa. Näissä leiriporukoissa olen kyllä aina niin oma itseni, että uskallan ilmaista itseäni, ja loikkia musiikin tahtiin myös muuten vaan... Se on jo moneen kertaan todistettu. :) niin ja Antille vielä erityiskiitos upeasta valssista! ;D

Tuli taas valvottua. Ihanan Lotan kanssa väsyttiin kuitenkin joskus yhden aikaan, ja melutasokin nousi aika korkeaksi, niin lähdettiin nukkumaan.

Voih, kun täytyi lähteä aikaisemmin, jäi viimeiset ohjelmanumerot, kuten leirin muistelu, välistä. ;(

 Kuvia laitan kun ehdin, nyt istun jo junassa kohti Hämeenlinnaa, josta matka jatkuu heti Forssan kautta kohti Turkua ja tuutoriristeilyä! Paree tullakin sit hyvä reissu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails