maanantai 1. lokakuuta 2012

Urheilumurheilua

...ilman sitä murheilua urheilun osalta siis. :D

Tänään oli taas piloxing, ja tykkäsin kyllä, jee! Mukavan lajin olen löytänyt. Se kyllä oli mielenkiintoista, kun soittolistalla lopussa oli Skandaalin "Pesästä pesään"... Heh. :D Tällä kertaa olisin toivonut lisää nyrkkeilyosuuksia, oli jotenkin vähemmän kuin odotin. Mutta hiki tuli.
Viime viikolla olin bodypumpissakin, olkapää oli siellä ihmeen kipeä, mutta hiljalleen kun teki niin pystyi tekemään. Silloin osasi jo valita painot vähän paremmin, että ei ollut liian kevyet painot ainakaan, mutta silti jaksoi! Muistaakseni molempiin tangon päihin sain vitosetkin jossain vaiheessa, eikä ollut edes rankkaa.

Näiden lisäksi olen pari lenkkiä ehtinyt heittää viikonloppuna. Ojoisilta Katumalle on 7 kilometriä, ja sen kävelin perjantaina, meni 1h10min. Lauantaina sitten juoksin saman matkan, ajassa 50 minuuttia. Oli siinä tietty kävelyosuuksiakin, varsinkin lopussa, mutta hyvin jaksoin kuitenkin. Jeeh!

Keskiviikkona olisi luvassa taas Zumbaa. Kai sinne tulee lähdettyä taas, vaikka viimeksi olikin vähän huono ohjelma. Jos se siitä olisi vähän edes muuttunut, ja tulisi edes lämmin!

2 kommenttia:

  1. Se on kyllä kivaa ku innostuu liikunnasta :) Ois kyl kiva kokeilla piloxingia, mut sitä ei oo tääl kuntokeskuksessa :(

    VastaaPoista
  2. Harmi! Musta olis kiva kokeilla moniakin juttuja, mutta nyt on noi kolme ilmasta meillä koululla. Myöhemmin sitten, jos löytyy uusia lajeja. :D

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails