keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Syksykynsiä

H - kynsiblogi innoitti minua syksyisiin kynsiin! Models ownin Fuzzy Peachin ja keltaisen graffittilakan yhdistelmä oli vaan niin söpis, että se oli pakko itsekin toteuttaa.
Fuzzy Peach tarttui siis tänään mukaan, samaten Wild and Crazyn Anchorage, silmälläpitäen sitä, jos sen mustan graffittilakan saan. Ja toki nuo olivat uudet värit kynsilakkakokoelmaan. Hitaasti mutta varmasti!

Vasemmalla Fuzzy Peach, oikealla Anchorage.
Pääideana oli kokeilla persikka + graffitti, mutta täytyi sitä saada hopeaakin kynsiin, kun kerran uusi lakka on. Ensi kerralla ehkä sitten yhteneväisempää. Mukana parit tarrat.

Ja toisessa kädessä sama homma. Nimetön ja pikkurilli pätkäisivät eilen. :( Vielä loppuun tällainen söpisjuttu, jonka rakkaimmalle löysin:
Tykkään susta. <3

Edit 16:58, oho, tuhat kertaa on minun blogiini löydetty. Vau!

3 kommenttia:

  1. Kynsikysymys :D Miten sä teet noi kaikki kuviot ymsymsyms sun kynsiin? Taiteiletko eri lakoista vai onko olemassa joku tommonen superlakka, millä saa noita kuvioita? Minäkö muka kynsineitsyt tässä asiassa :D

    VastaaPoista
  2. Siis toi keltainen on IsaDoran graffittilakka :) käy tsekkaamassa tiedät-kyllä-missä kynsiketju, laitoin muistaakseni linkin yhteen videoon siellä noista graffiteista.

    VastaaPoista
  3. Okei, pitääkin käydä kyyläämässä :)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails