tiistai 21. syyskuuta 2010

Martsa on kihpee.

Nangst. ;< Ei ole kivaa olla kipeänä. Päässä on taas alkanut jotenkin kummasti pyöriä. Pitäisi juoda, joo, mutta nyt ei yhtään tee mieli esim kaakaota. Koska kun tuon yhden mukillisen maitoa lämmitin, maito olikin mikrossa muuttunut viehättäväksi mössöksi. Hyiyäk. No, on täällä onneksi juissia.

Ja tänään koulussa oli kuulemma tullut taas joku muutos yhteen juttuun, joka jo alunperinkin oli epämääräinen ja sekava. Yksi opettaja oli jakanut meille tehtävät, että täytyy mennä haastattelemaan jotakin henkilöä - meidän aiheemme oli lievästi kehitysvammaisen nuoren arki. No eipä ole enää! Nyt menemme kuulemma koulumme lastenhoitopaikkaan, Nipsulaan, haastattelemaan monikkoperheen äitiä ysien kanssa. Joo, nyt olen sekaisin, olisinkohan ymmärtänyt paremmin, jos olisin ollut koulussa tänään?

Tämän lisäksi meillä on vielä yhdet tutustumiskäynnit, jotka on vähän väliä sekotettu tuohon arkihaastatteluun. Jos nyt se pysyisi sentään ennallaan, eikä 3 opettajaa sotkisi noitakin keskenään jotenkin.

Joo, siis, minähän olin tässä kipeä, niin. Pitäisi varmaan alkaa kirjoittaa jotakin hienoa tarinaa, tulisi varmaan äärimmäisen hienoa tekstiä.

Kuumemittari ois kiva.

Olisi kiva keksiä jotakin tekemistä, muuta kuin koneella istumista. Nyt kun en edes muista, että mihin olen sen Pokemonin laittanut, niin en voi edes sitä pelata, nyhh.  Voisin lukea Potteria, mutta voi olla etten tässä olossa pääse oikein kiinni siihen, varsinkin kun se on englanniksi. Plöh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails