maanantai 20. syyskuuta 2010

Kynsilakat, tarrat ja muut koristeet

...joita minulla on aivan liian vähän ja liian vähän värejäkin.

Oikealla alus/päällyslakat ja kynsiöljy, vasemmalla vielä mukavat hempeämmän sävyiset lakat, jotka tulivat noiden samanmuotoisten lakkojen kanssa samassa pakkauksessa. Noita värillisiä en ole juuri käyttänyt, paitsi vanhojentansseissa ja yo-juhlissa. Ehkä vaan tykkään enemmän väreistä.




Tummemmat lakat, eli Wild and Crazyn ruskea Lollipop, uusimpia ostoksiani, vanha ja ehkä kuivunut virosta ostettu musta jolla ei ole nimeä, sekä Wet n Wildin Black Creme, se on hyvä.




Siniset. Ensin huono glitterlakka, glittereitä jää siveltimeen ehkä pari kerrallaan, kynnet näyttää lähinnä siltä että niissä olisi roskia.
Rimmelin 265 Star Trek, kiva tummansininen shimmerlakka.
Vaaleampi sininen, Byphasse Oceane. En yhtään muista mistä tämä on hankittu, ja milloin.




Ja vihreät. Ensin Dependin nätti tummanvihreä, tyksin paljon, nimi vaan ei enää näy.

Keskellä "La Femme Beauty", ikivanha ja kuivahtanut. Varmaan pitäisi jo roskiin heittää. Aikansa se palveli.
Anytimen vaaleanvihreä Dance. Vähän liiankin vaalea minun makuuni, tarvitsee useammankin kerroksen näyttääkseen joltain. Kolme ei riitä.


Sitten nämä punasävyiset, jotka eivät kummatkaan ole punaisia. Lumene Natural Code 24 Funky Lady, toinen lemppareistani. On riittänyt pitkään, ja se nyt vaan on niin kiva.
Lumenen 533, mikä sitten onkaan, nimi ei näy. Jäänyt tuon toisen Lumenen varjoon kovasti. Oho, onko kynsilakoissakin parasta ennen päiväykset? Tässä se on 06/2006.



Sitten vielä erikseen vaaleat kimallukset. Tämä vasemmalla oleva on samaa sarjaa kuin aiempi sininen "roskahilelakka". Yh.
 Vieressä Lumenen It's winter, myöskin ikivanha. Mutta mukavan kiillon sillä saa.


Siinä vielä kaikki yhdessä. Niitä on VÄHÄN.

Kynsitarrat. Ei ole vielä tullut hirveästi käytettyä, vasta nämä ostanut ja en ole saanut putsattua näitä lakkoja.
Ja ihanan söpöt fimoviipaleet! <3 Toisessa pussissa hedelmiä, kukkia yms, toisessa muita söpöjä, kuten perhosia ja hymiöitä. Ai miten niin tilasin lisää tällaisia....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails