maanantai 20. syyskuuta 2010

Lävistyskoruni, nam

Vielä vähän lisää päivitystä blogille. Enpäs olekaan aiemmin tutkinut, mitä kaikkea täällä voikaan muoksia.

Jhuuu, lävistyskoruni, siis. Ei minulla muita lävistyksiä korvakorujen lisäksi ole kuin tuo huulilävistys, mutta sillekin on alkanut haalia koruja kuin korvakoruja ikään. :D Tykkään noista kyllä, ja melkein joka päivä noita vaihteleekin, heh. Ja lisää tahdon!

Minun hypersuperraju pisarapiikkini ja ensimmäinen koruni, musta hevosenkenkä. Tällä hetkellä huulessa hevosenkenkä tuonnäköisenä. Tuntui ihan kummalliselta pitää sitä pitkästä aikaa tuollaisenaan, kun nyt on pidempään ollut tappia huulessa tai tuo hevosenkenkä isommilla palloilla.

Piikillä pitää ahdistelijat loitolla, heh ;) Ihan kuin niitä olisikin. Myös poikaystävän.


Siinä tähtipallot. Vasemmalla puolella oleva isompi, valkoisia tähtiä on muutama kappale. Tyksin tuosta. ^_^ Oikealla pienempi, siinä on yksi tähti, jossa punainen täplä vielä keskellä. Ensimmäinen hankintani hevosenkengän jälkeen. Vasemmalla oleva tappi on muistaakseni 10mm? Se on liian pitkä. Oikealla taitaa sitten olla 6mm, vaikka ostin sen "keskikokoisena" eli 8mm luulin sen olevan. Sitä ei pysty pitämään putkeen kolmea päivää pitempään, käy kipeäksi ja kasvaa sisään. Täytyy nyt hankkia vielä se oikean kokoinen.


Vasemmalla vihreä kukkapallo. Ei ole kokonaan vihreä, vaan se on oikeastaan valkea pallo, jossa on sitten vihreä kukka. Noita täytyisi hankkia useammassa värissä x)

Vieressä sitten lila pallo, sekin on ihan kiva, tahtoisin vaan useampaa väriä tällaisiakin peruspalloja!

Siinä vielä korulaatikkoni (tulitikkuaski) koruineen. Vielä mahtuu, vielä mahtuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails