keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Pimp your nails!


Näistä tuli oikeastaan ihan hauskat.
Pahoittelen webcam-laatua, kamera vammaa enkä muutenkaan löytänyt piuhaa. Koitan vaihtaa parempilaatuisen kuvan, kun tuo miehenpuolikas tulee kotiin.
Pohjalle laitoin Lumenen Natural Coden Funky Lady -kynsilakkaa, lemppari noista sävyistä jotka ovat sukua punaiselle. Itse asiassa ihan punaista minulla ei taida ollakaan. Paitsi jotain ihan minipulloja jotka sain joskus, ellen heittänyt niitä pois joskus. Täytyy etsiä sitten kun painun taas NastaOstolaan.
Kynsien päissä (miksikä niitä kutsuttiinkaan) on Kicksistä ostettu Dependin joku tumman vihreä, vähän kimaltava, ei nimeä. Tämä taas voisi nousta lemppariksi kaikista lakoista, se on vaan niin kiva ihan yksinkin.
Päälle vedin pienet kuviot - koska koristelulakkoja ei ole vielä tullut hankittua, käytin vanhaa kullanväristä eyelineriä. Jos vähän olisi vakaammat kädet, niin ehkä saisi parempiakin kuvioita harjoittelemalla.

Njoo. Tuli myös ostettua ne parit kynsitarrat ja kiva kullanruskea lakka. Eilen myös huusin huutonetistä semmoisia mukavia kynsikoristeita, ehkä ne jo huomenna saapuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails