sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Models own & IsaDora

Tuli sitten ostettua pari lakkaa lisää perjantaina Lahdessa. Sokokselta löytyi kuin löytyikin IsaDoran graffittilakkoja - mutta oliskohan ollut ehkä kolmea päällyslakkaa näissä. Keltaista lähdin hakemaan ja se halusikin kovasti tulla, joten sitä nyt kynsissä on. Mustaa alla. Nam.
Seppälästä täytyi sitten ostaa Models Own -lakkoja. Kai niitä oli Hämeenlinnan keskustan Seppälässäkin? Citymarketissa nyt ainakin luulis olevan. Toivottavasti.
Eli mukaan lähti Feeling blue ja Lemon sherbet. Sininen ja keltainen, heja Sverige!


Peukussa ja keskarissa mustalla pohjalla keltainen graffitti, nimettömässä ja pikkurillissä models ownit kynsikoristeineen (pikkurillin lime-fimo, hii <3 )
 Etusormessa punainen lakka ja ikivanhat tähtikoristeeni, joita keksin nyt käyttää kynsissä. Isommat pysyy vähän huonommin, pienemmät ihan kivasti.
Peukussa Dependin vihreä lakka ja pari fimoviipaletta, kirsikat ja keltainen menoni. Pikkurillissä Wild and Crazy timanttitarrojen kanssa, nimettömässä ja etusormessa tuttu musta + keltainen graffitti, keskisormeen heitin graffitin lila + vihreä yhdistelmälle huvikseni. Ei ehkä niin hyvä :D

Siinä vielä nämä uudet lakat eli vasemmalta Lemon sherbet, Feeling blue ja graffittilakka.

Pystyinkö vastustamaan itseäni? No en. Ostin siis sen oikean kokoisen tapin huuleen, ja myyjä vieläpä kysyi, että minkä pään siihen tahdon. Tietenkin oli pakko ostaa uusi pallero!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails