maanantai 4. toukokuuta 2015

Hopottajat: Rasilaisen hapankaali feat. avokado-wasabipyree

Pääsin vaihteeksi mukaan hopotuskampanjaan. Tällä kertaa on kyse syötävästä: Rasilaisen hapankaali! Kampanjassa oli tarkoitus kehitellä itse jokin resepti, jossa Rasilaisen hapankaalia käyttää, tai hyödyntää jo valmiita reseptejä. Itselleni tuli jokunen idea, joista ensimmäisen toteutin tänään.

Kampasimpukat! Ne otin ensimmäistä kertaa kokeiluun. Vähän riskillä mentiin kun en ollut aiemmin niitä valmistanut, mutta ainakin annoksen ulkomuoto oli niin vahvasti mielessä että pakkohan sitä oli kokeilla.



Kampasimpukat hapankaalilla ja avokado-wasabipyreellä

pyree:
1 avokado
1 tl wasabitahnaa
sitruunapippuria

2 kampasimpukkaa
2 rkl pinjansiemeniä
nippu pinaattia
100 g Rasilaisen hapankaalia

öljyä paistamiseen

Halkaise avokadot ja lusikoi kuppiin. Lisää wasabia ja sitruunapippuria oman maun mukaan. Soseuta pyreeksi.
Paahda pinjansiemeniä hetki pannulla. Aseta lautaselle. Paista kampasimpukoita n. 3 minuuttia molemmilta puolilta. Asettele lautaselle pinaatinlehtiä ja kampasimpukat. Lisää hapankaalia kampasimpukoiden päälle ja vierelle. Koristele reilulla määrällä avokado-wasabipyrettä.









Nyt piti tosiaan vähän hifistellä ja vähän ylikin, mutta yllättävän hyvin nuo maut sopivat toisiinsa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails