torstai 21. toukokuuta 2015

Euroviisut: 2. semifinaali

Tällä kertaa en ehtinyt kuunnella kappaleita etukäteen, joten kirjoittelen toista semifinaalia katsellen! Ehtii julkaista sitten omat mielipiteet kun viimeinenkin esitys on nähty.
Ja nyt hyvinkin sensuroimattomia mielipiteitä.

1. Liettua: This time
Lavalla on papukaija. Paskaa! Liian siirappia jopa minulle. Voisko tää jo loppua?

2. Irlanti: Playing with numbers
Tyttö ja piano. Ja oli siellä muitakin. Nyt on balladien vuosi, ja luulen että tämä sijoittuu kärkipäähän niistä balladeista. Kiva on. 

3. San Marino: Chain of lights
Näitä miesnais-duettoja on muuten monta. Inhottavan oloinen mies. Eikä naisenkaan ääni mitenkään ihana ole. MAAPALLO TAUSTALLA! Eieieieiei ei tämmösiä. Aika hirveetä kuraa kyllä. Tämän semifinaalin taso on kyllä hämmentävän paljon alhaisempi kuin ensimmäisen.

4. Montenegro: Adio
Viulu. Naispatsaita. Vanha mies. Ei laula englanniksi. Huono kappale. Meh.

5. Malta: Warrior
Kisan toinen Warrior-biisi. Hyi miten toi oikein laulaa? Yyyhh, kuulostaa pahalta! Hyvin samanlaista soturimeininkiä kuin siinä toisessakin. Mutta nuo kiekumiset, apua, lopeta jo! Ja sielun kurotuksia oikein urakalla. Ei nyt oikein saanu sitä oikeeta meininkiä herätettyä tuo. 

6.  Norja: A monster like me
Kiva lausuminen tällä miehellä. Prinsseistä laulaminen on aina söpöä. Okei, ehkä suhtaudun tähän kivemmin koska Norja. Oih tämän naisen ääni! Oih! Oih! Tämä on hyvä! Viisut Norjaan! Jos ei Viroon!

7. Portugali: Ha um mar que nos separa
Taas ei-englantia, ihan jees. Viitanoloinenhihaviritelmä. Vihainen nainen. Emmäätiiä. Paljon parempi tää on kuin suuri osa näistä jo esiintyneistä. 

8. Tsekki: Hope never dies
Tää nainen on ollut Apocalyptican How far -kappaleella. Muistan että se biisi pyöri pitkään mun mp3-soittimessa. Tämähän on ihan kiva. Joo. Sellainen suomalaiseen iskevän oloinen. Näitä duettoja/balladeja/molempia on kyllä hirveästi, mutta tämä on ihan hyvä sellainen kyllä, kun vertaa niihin muihin.

9. Israel: Golden boy
No nimi nyt ei lupaa hyvää mutta katsotaan. Mitkä kengät sillä on? Nyt meni oudoksi. Tämä varmaan menee kärkikahinoihin, mutta ei nyt itseeni ehkä ihan tarpeeksi iske. Emmmhhhhh. Tietty kiva että vähän vaihtelua niihin balladeihin eikä ihan tällaista samanlaista kappaletta toista ole tämän vuoden viisuissa.

10. Latvia: Love injected
No mitäs tällä naisella nyt on päällään... Silmiin sattuu nuo ledivalot. Mikkitelineestä on puolet... hänen mekossaan. Eieieiei mikä on tämä C-osa. Kamalaa.

11. Azerbaidzhan: Hour of the wolf
No kauhian hienosti siellä tanssitaan. Mutta ei tämä kappale nyt oikein iske. Vähän naurattaa. Elä sitten nuku.

12. Islanti: Unbroken
Taas pimeyttä ja valoa, voi että niih. Kiva musiikki tässä kyllä, ainakin kertosäkeessä, tuo kitara. Laulaja kiekuu kyllä omaan makuun liikaa, eikä ääni muutenkaan kuulosta koko aikaa oikealta. Mutta taas, parempi kuin moni muu kappale. 

13. Ruotsi: Heroes
Tämän olen kuullut aiemmin ainoana näistä. Hyvä biisi kyllä, täytyy myöntää. Ja tuo show on myös tosi kiva, tuo piirretty ukkeli ja kaik. Vaikea suhtautua tähän samalla tavalla kuin muihin, tätä on kuitenkin radiossakin soitettu jo ja kaikkea. Kärkikahinoissa. Ei haittaa vaikka voittaisikin.

14. Sveitsi: Time to shine
Rumpuja ja viitta lavalla. Rumpuja ei olekaan näkynyt hirveästi. Viitta sitten taas, hei vain jälleen kerran. Ihan näyttävä kappale. Tausta on kiva. Ihan hyvä biisi. Jatkoon. 

15. Kypros: On thing I should have done
Ei taas balladi. Hei, bäkkäreitä taas! Nukkumaan. 

16. Slovenia: Here for you
Apua, mikä tämä ääni on? Liian nenä-ääni. Hyvin se on maskeerannut sen pyykkipojan nenästään piiloon. Kiva meininki tässä musiikissa juu, mutta tuo ääni ei vaan nyt ole yhtään kiva. Ja siis mitä toi mie tekee tuolla?

17. Puola: In the name of love
OMG IKINÄ OLE KOSKAAN JULKAISTU TÄMÄN NIMISTÄ KAPPALETTA! Kivoja kirsikkapuita tuolla taustalla, tai mitä nyt ovatkaan. Mutta ei nyt innosta. Ei herätä tunteita tämä. 

Jatkoon laittaisin seuraavat:
Irlanti
Norja
Portugali
Tsekki
Israel
Islanti
Ruotsi
Sveitsi

...ja enempää en nyt pysty nimeämään, ei vain pysty. Toivottavasti nyt useampi näistä menisi jatkoon, kuin ensimmäisestä semifinaalista. Silloin tosiaan vain 5/10 jatkoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails