maanantai 25. toukokuuta 2015

Hopottajat: Rasilaisen hapankaali & pulled pork -purilaiset

Toista reseptiä pukkaa! Yhä on hetken aikaa käynnissä Hopottajien Rasilaisen hapankaali -kampanja, ja tässä toinen puuhaamani eväs. Namia oli!



Hapankaali-pulled pork -hampurilaiset

Ainekset:

Sämpylät:
- 2,5 dl vettä
- 1 tl suolaa
- 1 rkl sokeria
- ½ pss kuivahiiva
- 6-7 dl sämpyläjauhoja
- 0,5 dl juoksevaa margariinia

Täytteet:
- 200 g puller pork aineksia
- n. 1 rkl sinappia
- 100 g creme fraichea
- 3/4 dl juustoraastetta
- ananansviipaleita
- salaattia
- 1 dl Rasilaisen hapankaalia


1. Valmista sämpylät: lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, sekoita kuivahiiva osaan jauhoista. Lisää jauhoja vähitellen ja loppuvaiheessa margariini. Kohota lämpimässä paikassa n. 30 minuuttia. Pyöritä sämpylöiksi. Tästä määrästä saa noin 5-6 isohkoa sämpylää. Kohota vielä liinan alla 30 minuuttia. Paista 225 asteessa 12-15 minuuttia.


2. Valmista pulled pork. Paista liha pannulla lämpimäksi, lisää sinappi, creme fraiche ja juustoraaste ja sekoita. Ananasviipaleet voi myös paistaa pannulla.




3. Täytä halkaistut sämpylät pulled porkilla, salaatilla, ananaksella ja hapankaalilla. Nauti!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails