tiistai 19. toukokuuta 2015

Euroviisut: 1. semifinaali

Ne on täällä taas! Jee! Wohoo! Jippii! Pikaista mietintää tässä siis, jeejee.

1. Moldova: I want your love
Bäkkärit! Eiku? Mutta hei, ihan kiva biisi kyllä, tykkään kyllä ihan sillai.

2. Armenia: Face the shadow
Ennustan tuulikoneita. Nukahdin. Melkein. Tylsää.

3. Belgia: Rhythm inside
Sopivasti erikoinen, mutta jotain jää puuttumaan. Kiva kuitenkin, lavashow'n pitää olla hyvä.

4. Alankomaat: Walk along
Näitäkin on joka vuosi. Monta. Ja silti puolet niistä pääsee jatkoon. Ehkäpä tämä on yksi niistä. Ei suurempia tunteita, mukavaa ja rentoa kuunneltavaa.


5. Suomi: Aina mun pitää
PKN 4ever! Kyllä olen Pertti Kurikan nimipäivien kannattaja ehdottomasti, hienoa hommaa ja mahtavaa jos vähän välittyy viestiä Itä-Euroopan maihin siitä, millaista toimintaa kehitysvammaiset oikeasti voivat toteuttaa. Jatkoon!

6.  Kreikka: One last breath
Seuraava tuulikone! Tylsä balladi.

7. Viro: Goodbye to yesterday
Eihän tuo mies pysty laulamaan noin matalalta kuin biisissä täytyisi. Eikä muutenkaan tuntunut livevedossa pysyvän sävelessä ihan tarkasti, eikä sen kummemmin nainenkaan. En ole varma että mistä tuo video on. Silti kiva biisi ja toivoisin menevän jatkoon.

8. Makedonia: Autumn leaves
Oikein kiva kappale! Jatkoon. Söpö musiikkivideokin. Tykkäilen kyllä!

9. Serbia: Beauty never lies
Video pisti hymyilyttämään :D En osaa sanoa vielä, niin peruskauraa kuin olla voi, mutta hyvä sillai kuitennii. Lopun diskopopitukset on hauska lisä. Haettu varmaan sitä viime vuosina käytettyä dubstep-fiilistä.

10. Unkari: Wars for nothing
Tässä tapahtuu hyvin vähän, mutta ehkä se on välillä ihan hyväkin asia. Saattaa hukkua muiden kappaleiden joukkoon, ellei tee lavaesiintymisellä hyvää vaikutusta. Saa nähdä miten se on toteutettu, kun musiikkivideolla oli iso joukko ihmisiä "laulamassa".

11. Valko-Venäjä: Time
Pointsit viulusta! Mut emmää osaa sanoa. Sinänsä ihan kiva kappale, ei niin tylsä mitä tässä on jo ollut.

12. Venäjä: A million voices
Ollaan erilaisii mut samanlaisii ja sillee. Ja oikein kunnon me-henkeä ja ihanuutta! Näitäkin on joka vuosi niin monta. Aika Disney muuten tämä. Tämä kyllä varmaan äänestetään finaalissa kärkijoukkoihin. Menkööt.

13. Tanska: The way you are
Ensimmäinen reaktio: hymy! Voi, oikein hyvän mielen biisi, tämän kun saa finaaliin niin jee! Eniten herättänyt tunteita kuin nämä aiemmat, ihan siis jo se hymyily riittää. Tykkääntykkään!

14. Albania: I'm alive
Meh.Tylsää.

15. Romania: All over again
Suomen lisäksi tämän semifinaalin toinen, joka ei esiinny englanniksi. Kiva kappale. Sellainen mukava tunnelma tästä tulee. Jatkoon.

16. Georgia: Warrior
Ihan sillai voimakas kappale tai jotain, ei nyt herättänyt hirveästi ajatuksia.No niin. Näiden perusteella ensimmäisestä semifinaalista laittaisin jatkoon siis seuraavat:
Moldova
Suomi
Viro
Makedonia
Serbia
Venäjä
Tanska
Romania
Unkari
Valko-Venäjä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails