lauantai 29. kesäkuuta 2013

Muistutus bloglovinista!

Niin kuin aiemmin ilmoitettu, niin tuo google reader (syötteenlukija) poistuu käytöstä 1.7. Tuosta oikealta kun painaa nappia "Seuraa tätä blogia bloglovin'", niin pääset seuraamaan tätä sen kautta, oih, kuin taikaa! Jos ei jaksa tehdä erillisiä tunnuksia, niin facebook-tunnuksilla sitä pystyy käyttämään. Jos et välttämättä tahdo painaa oikealla olevaa nappia, niin voit painaa myös tätä linkkiä, ja pääset minun sivulleni.

Dänkjuuverimats.

perjantai 28. kesäkuuta 2013

Tekemistä ja menemistä rysähti urakalla... ja pisamia kynsillä?

"Haluaisitko lähteä sennuleirille?"

JOO!

Voi vitsi, oon ollut koko eilisen illan ja tän päivän ihan täpinöissäni! Oijoijoi. Reilun kolmen viikon päästä on suuntana Nummi-Pusula ja Sierlan leirikeskus. Ja tämä neiti on siellä uusivanhan ohjaajan roolissa. Tulin siis jälkirekrytoiduksi, kun heiltä toinen ohjaaja perui.

Jestas. Jännittää kyllä vähän! Mutta mitä tässä on ehtinyt olla jo tiimiin yhteydessä, niin rakastan niitä jo! ♥ Oivoivoivoi. Heillä oli jo huomisesta eteen päin suunniteltu (ensimmäinen!) miitti, ja totta kai halusin mukaan, niin ei kun vähän säätöä omiin tekemisiin, ja huomenna Helsinkiin! (Ämyn jälkeen illalla hi.) Siellä sitten sunnuntaihin, jolloin suunnitellaan jo leiriä. Aaah, en malta oottaa että näen nuo pupuset, ne on olleet minusta vähintään yhtä innoissaan kuin minä heistä!

Sieltä sitten palailen takaisin Hämptoniin sunnuntai-illasta, ja maanantaiaamuna alkaa matka kohti Tamperetta, ja sieltä puolen päivän jälkeen lento kohti Lontoon Stanstedia. Ja sieltä Cambridgeen. Pakattu on jo, koska tämän päivän jälkeen ei ehtisi. Ensi töikseni siellä menen parturiin... Yöpyminen meille on järjestetty Pembroke Universitylle, joka on ihan keskustassa! Ja jo illalla minä ja toinen reissun voittanut opiskelija (LAMKista) tavataan ja illastetaan Cambridgen yliopiston professori Alan Barrellin kanssa. Sekin jännittää, miten siellä pitää olla, ja pukeutua?! Jännä viikko kyllä tiedossa, siitä sitten enemmän viikon päästä, kun olen taas kotona. :)

*****

Sitten tässä vielä tänään ainakin huomiselle väsätyt kynnet, saa nähdä että tuleeko sitten sunnuntaina tehtyä sellaiset vähän kestävämmät kynnet, joista ei koristeet tippuilisi heti ensimmäisenä yönä. Mutta asiaan. Näihin pääsi Golden Rose 318 (with protein, oh my!), Ciaten helter skelter, sekä OPI Get your number, sekä niittiläisiä, hih! Tuo GR näyttää yksistään vähän pisamilta ainakin kuvissa, mutta oikein kauniisti se sinisenä kimaltelee. Olisi varmaan kannattanut kuorruttaa sillä jokin toinen lakka, nyt laitoin ihan yksistään aluslakan päälle. Osa kynsistä on näköjään päässyt kellastumaan...







torstai 27. kesäkuuta 2013

No turning back

16 päivää jäljellä, ja nyt on Hämeenlinnan kaupunkimaratonille ilmoittauduttu! Apuaaaaaa.

Eiliseltä Helsingin-reissulta tuli napattua testiin Kampista sijaitsevasta juoksukaupasta (jonka nimen jo sujuvasti unohdin) parit energiageelit juoksua varten. Colan makuinen Squeezy energy gel sekä GU energy geliä pari kipaletta, makuina mansikka-banaani ja kirsikka-lime. Tällä viikolla ehtii loppuviikosta pitkällä lenkillä testata varmaan toisen, ja ensi viikon lopulla ehkä sitten toisen, ellen sitten jättäisi itse puolikkaalle varmuuden vuoksi kahta, vaikka molempia siellä ei kannatakaan käyttöohjeen mukaan käyttää.

Eilen tuli sitten muuten käytyä Kinopalatsissa katsomassa The Internship. Liputhan oli hienosti voitettu irc-gallerian kautta, siis ihkuu. Hauska leffahan tuo oli, aika perus komedia, mutta ihan katsottava kyllä! Leffan jälkeen suuntana oli Cuba, jossa esiintyi jälleen improryhmä Kolina. Sinnekin olin voittanut ilmaisen sisäänpääsyn, heh. Mutta oli kyllä kannattava reissu, mukavaa ja kivaa ja hauskaa! :)
Ps. Kampissa on uusi kosmetiikkaliike Beauty Brands co. Sieltä tarttui mukaan pari Golden Rosen lakkaa...

Se kimaltaa niin....!

Täällä on taas muuten reippaasti lähdetty puhelinmyyjäksi, huhhuh... Saas nyt nähdä mitä tuostakin hommasta tällä kertaa tulee. On tässä muitakin töitä etsitty, muutakin kuin omaa alaa kun sieltä nyt ei kesätöitä napannut. Meinaa alkaa jo väsyttää tuo homma. Ensi viikolla on kuitenkin tauko töistä, ja dididiiii se reissu Cambridgeen! Hihihii! Tulisi viikonloppu jo pian. Lauantainahan on myös Ämyrock Hämeenlinnan kaupunginpuistossa, eli käytännössä minun takapihallani, melkein ainakin... :D Siellä me improryhmä Suden kanssa heilutaan taas.

Loppuun vielä kuva siitä, mitä tapahtuu jos ottaa puistoon mukaan irtokarkkipussin, ja asteita ulkona on +30. Ja sen pussin laittaa jälkeenpäin jääkaappiin. 


Namnam.

perjantai 21. kesäkuuta 2013

Muistakaa juoda juhannuksenakin simaa.

Juhannukselle kivat kynnet. OPI Liquid sand The Impossible alla (tikutellessa tuli pakko lakata sillä!), ja kynnet sitten dippailtu mereneidin hileeseen, holovivahdetta näkyvissä. Nomsnoms.





Jos sitä saisi huomenna aurinkoisella vähän kuvailtua. Impossiblea laitoin vain yhden kerroksen, oisikohan siihen ehkä kuitenkin kaksikin kelvannut.

Eilen tuli muuten kärähdettyä vahingossa auringossa. Puistoon mentiin puolen päivän aikaan, eväinä tämmöistä:


Kolmen paikkeilla tuli kaveri, mutta silloin oltiin jo mussutettu kaikki paitsi ananas! Ja silloin se aurinkokin alkoi paistaa kunnolla... Kuuteen asti siinä sitten taidettiin istua. Selkä ja jalat sen näköiset.

Tänään käväisin vitosen lenkin heittämässä, ja ajattelin sen olleen sellainen mukavan rento heitto, mutta vielä mitä! Aikaa meni vain 26 minuuttia ja 40 sekuntia! (Normaalisti 30 minuuttia ja rapiat) Ja kilometriaika 5:24min/km.... Ei kyllä yhtään tuntunut siltä, että niin kovaa olisin painellut! Ehkä se on kunto tainnut kasvaa, joo.... 8) Tai sitten katsoin kelloa väärin. En usko. Haha.

Sitten vielä semmoinen asia, että Jeans.fi -facebook-sivulla on kilpailu, jossa minun kuvaani voit äänestää klikkaamalla tästä ja tykkäämällä kuvasta! Sieltä nyt kivat tyypit tykkäilemään, koska todellakin olisi käyttöä kynsilakkatelineelle... Sellainen siis palkintona, sekä jonkinlainen meikkiboksi.
Puspus.


10 päivää ja se ois taas menoa 8)

tiistai 18. kesäkuuta 2013

Söpöjä kynsiä ja vahinkolenkki.

Käväsimpä aamulla onnekseni postilaatikolla, ja mitäs sieltä löytyikään. Ihania söpösiä water decaleja!! Hauvaranskikset veks, ja uudet kynnet tilalle.






Lakkana Rimmel Peppermint.







Taisin saada ruttuja aikaan jo asettelussa... Ei kun harjoittelemaan.


Mjöö. Mitäs muuta sitä on tänään saanut aikaiseksi? Kävin lenkillä. Kalenterissa oli vuorossa 10 kilometrin lenkki. Olin vilkuillut tuota kaupunkimaratonin reittiä, ja puolikkaan juoksevat saavat sitä kiertää toista kertaa, niin ajattelin sen kerran käydä kiertämässä läpi. Saattaisi sitä venyttää ehkä 13 kilometriin. No, lähdinpä sitten heti alussa väärään suuntaan juoksemaan, ja päätin sitten kiertää toisen lenkin. Ei ollut mitään tietoa, että miten pitkä lenkki siitä tulisi. Pikkuhiljaa aloin muistella, että mitenkäs pitkä lenkki jostakin kohdasta onkaan kotiin... No, siinä vaiheessa matkaa oli taittunut jo 10 kilometriä! Siinä vaiheessa tiesin matkaa olevan vielä kuutisen kilometriä, jos menen samaa reittiä kuin viimeksi siellä päin juostessa. Toisaalta... Tässähän ei ole hätä eikä mikään, jos sitä kiertäisikin sen hiukan pidemmän lenkin kuitenkin? No, sinne sitä mentiin, ja arvelin että matkaa tulisi noin 18 kilometriä, ja niinhän siinä kävi. 2 tuntia ja 2 minuuttia. Huhhuh. En muista, olenko koskaan edes kävellyt noin pitkää matkaa putkeen! Mutta minkäs sille voi kun flow vie! ;) Viimeiset neljä kilometriä oli vähän rankempaa, alkoi askel painaa, ja kävelypätkiä tuli ehkä vähän useammin, mutta eivätpä ne kovin pitkiä olleet. Kotiin asti painettiin, ja mikä voittajafiilis! Superia.

Minä vahingossa 18 kilometriä.

maanantai 17. kesäkuuta 2013

Tikutetaan!

...nyt on puhe siis kynsilakoista. Hankin tuossa käsiini tuollaisia mukavia kynsitikkuja, joihin voi kivasti swatchailla kynsilakkojaan, ja vaikkapa harjoitella koristelemista. Tänään swatchasin kaikki "hienon" laatikon lakat, vielä vaan pitäisi keksiä keino nimetä tikkuihin lakat. En omista maalarinteippiä.





OPI: I vant to be a-lone star, On her Majesty's secret service, Ya'll come back ya hear?, Yodel on my cell, Get your number, Can't let go, Stay the night, The Impossible, nimetön.

Essie: Action, Head mistress, Mint candy apple (joka ei näytä itseltään), We're in it together

China glaze: Gaga for green, Color club:Age of Aquarius, The lime starts here, Wish upon a rockstar (itsenään ja mustan päällä), Orly: Lucky duck, Glitz.


GOSH: Holographic, Golden dragon, Lavender love, Misty mauve, Mystical


BarryM: Atlantic road, Chameleon lilac, Foil effect, Gold mine glitter, Mint green,  Neptune sea, Station road, Strawberry I/C


Koko joukko.



Siellä on jo osumaa otettu toisiinsa... hups.



OPIt

Essiet.

ChG

CC

Orly

GOSH

BarryM

Tässä vielä BarryM Croc effect, joka ei oikein tahtonut toimia minkään päällä... tässä näyttää siltä, että äiti-krokolla on saattanut olla suhde seepraan.


Hih. Nautin tästä! :3
Related Posts with Thumbnails