perjantai 7. kesäkuuta 2013

Run, Forrest, run!

Tuohon oikealle on ilmestynyt tuollainen mittari. Se laskee aikaa siis meikän ensimmäiseen puolimaratoniin, joka starttaa 13.7. klo 15! Hihhii :) Sitä sitten kyyläilemään.

Tässä on tullut juoksenneltua taas. Vähän on nuo helteet häirinneet, ja kun välillä on tullut nukuttua turhan pitkään, ja iltaisin on ollut muuta tekemistä, niin ei, päivällä en juokse aurinkonpaisteessa kun on melkein +30  :D On sitä tullut jossain +27 -lämmössä käytyä juoksemassa, kun eihän sitä tosiaan tiedä, millainen keli tuolloin 13.7. on. Mutta kivasti on kulkenut, ja aika hyvään vauhtiinkin olen päässyt!

Tässä vähän Asics-palveluun kirjattuja merkintöjä...

Maalis-huhtikuu (alhaalta ylös!) Loukkaantunut-merkinnät jalan kipuiluja tai flunssaa. Ja nuo vauhti/juoksu/nopea -suoritusmerkinnät vaihtelee vähän, koska en ole oikein osannut määritellä että mikä nyt olisi vauhtijuoksu ja mikä nopea juoksu, heh. :D Näemmä yksi hitailukävelykin tuli merkittyä kalenteriin.
Kuvat klikkaamalla isommaksi!


Huhtikuun jälkimmäinen puolikas...

Touko-kesäkuuta. Näkyy vähän vauhdin lisääntymistä, kun vertaa ensimmäiseen kuvaan. :)

Vitosen lenkeillä päästään jo alle kuuden minuutin kilometrivauhdin, 7-8km lenkeillä mennään parhaimmillaan siinä kuuden minuutin pinnassa! Tarttis juosta välillä vähän hitaampaa lenkkiä, vaikka sitten kuumina päivinä, ja viileämpinä päivinä voisi vielä puristaa vauhtia lisää.

Noissa kuvissa vähän hämää se, kun siellä ei näy kaikki päivät, eli sieltä puuttuu joitakin päiviä välistä. En tiedä miksi, kun siellä näkyy kuitenkin noita lepopäiviäkin. Ne puuttuvat päivät sitten varmaan on olleet sitä lepäämistä tai sairastelua.

Huomenna kalenterissa lepoa, sunnuntaina olisi 14km! Iiks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails