sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

YleX Pop! Pannaan paremmaksi! Pannaan vaan!

Se ois sitten kesä. +27.

Eilen järjestettiin YleX Pop Tampereella keskustorilla. Esiintyjinä olivat Isac Elliot, Karri Koira, Elastinen, Haloo Helsinki ja PMMP. Ja mitä minä tein? Jaoin Punaisen ristin heppujen kanssa kesäkumeja, ja pidettiinpä siellä myös kumiajokorttipistettä! :D Oli kyllä hauskaa ja hyvää seuraa! Olipa välillä jännää, kun jossain vaiheessa antoi niitä kumeja jollekin porukalle, sitten siinä pyörii ihmisiä kädet ojossa niin kuin jotain herhiläisiä... Tai kerjäläisiä. Voivoi niitä surullisia ilmeitä kun piti lähteä hakemaan täydennystä.

Mutta jes, oli kyllä oikein kiva päivä! Olin vaan vähän turhaan varautunut sateeseen, olisi voinut laittaa hameen tai shortsit farkkujen sijaan. Ja laukussa kannoin koko päivän hupparia ja sateenvarjoa, oivoi. No, olipa kiva kun oli lämmin!



Ne tanssi.







Pmmp:n keikalla tuli melkein tippa linssiin, kun noita on tosiaan sen 10 vuotta kuunnellut, ja nyt ei ole enää montaa mahdollisuutta nähdä. Nyyhkis. Jännä muuten kun nyt puuttui setistä Ruskikset ja Kumivirsi, wtf! Huippua oli kyllä muuten. Sain muuten vielä nimmaritkin. Kesäkumipakkaukseen totta kai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails