perjantai 28. kesäkuuta 2013

Tekemistä ja menemistä rysähti urakalla... ja pisamia kynsillä?

"Haluaisitko lähteä sennuleirille?"

JOO!

Voi vitsi, oon ollut koko eilisen illan ja tän päivän ihan täpinöissäni! Oijoijoi. Reilun kolmen viikon päästä on suuntana Nummi-Pusula ja Sierlan leirikeskus. Ja tämä neiti on siellä uusivanhan ohjaajan roolissa. Tulin siis jälkirekrytoiduksi, kun heiltä toinen ohjaaja perui.

Jestas. Jännittää kyllä vähän! Mutta mitä tässä on ehtinyt olla jo tiimiin yhteydessä, niin rakastan niitä jo! ♥ Oivoivoivoi. Heillä oli jo huomisesta eteen päin suunniteltu (ensimmäinen!) miitti, ja totta kai halusin mukaan, niin ei kun vähän säätöä omiin tekemisiin, ja huomenna Helsinkiin! (Ämyn jälkeen illalla hi.) Siellä sitten sunnuntaihin, jolloin suunnitellaan jo leiriä. Aaah, en malta oottaa että näen nuo pupuset, ne on olleet minusta vähintään yhtä innoissaan kuin minä heistä!

Sieltä sitten palailen takaisin Hämptoniin sunnuntai-illasta, ja maanantaiaamuna alkaa matka kohti Tamperetta, ja sieltä puolen päivän jälkeen lento kohti Lontoon Stanstedia. Ja sieltä Cambridgeen. Pakattu on jo, koska tämän päivän jälkeen ei ehtisi. Ensi töikseni siellä menen parturiin... Yöpyminen meille on järjestetty Pembroke Universitylle, joka on ihan keskustassa! Ja jo illalla minä ja toinen reissun voittanut opiskelija (LAMKista) tavataan ja illastetaan Cambridgen yliopiston professori Alan Barrellin kanssa. Sekin jännittää, miten siellä pitää olla, ja pukeutua?! Jännä viikko kyllä tiedossa, siitä sitten enemmän viikon päästä, kun olen taas kotona. :)

*****

Sitten tässä vielä tänään ainakin huomiselle väsätyt kynnet, saa nähdä että tuleeko sitten sunnuntaina tehtyä sellaiset vähän kestävämmät kynnet, joista ei koristeet tippuilisi heti ensimmäisenä yönä. Mutta asiaan. Näihin pääsi Golden Rose 318 (with protein, oh my!), Ciaten helter skelter, sekä OPI Get your number, sekä niittiläisiä, hih! Tuo GR näyttää yksistään vähän pisamilta ainakin kuvissa, mutta oikein kauniisti se sinisenä kimaltelee. Olisi varmaan kannattanut kuorruttaa sillä jokin toinen lakka, nyt laitoin ihan yksistään aluslakan päälle. Osa kynsistä on näköjään päässyt kellastumaan...2 kommenttia:

Related Posts with Thumbnails