perjantai 21. kesäkuuta 2013

Muistakaa juoda juhannuksenakin simaa.

Juhannukselle kivat kynnet. OPI Liquid sand The Impossible alla (tikutellessa tuli pakko lakata sillä!), ja kynnet sitten dippailtu mereneidin hileeseen, holovivahdetta näkyvissä. Nomsnoms.

Jos sitä saisi huomenna aurinkoisella vähän kuvailtua. Impossiblea laitoin vain yhden kerroksen, oisikohan siihen ehkä kuitenkin kaksikin kelvannut.

Eilen tuli muuten kärähdettyä vahingossa auringossa. Puistoon mentiin puolen päivän aikaan, eväinä tämmöistä:


Kolmen paikkeilla tuli kaveri, mutta silloin oltiin jo mussutettu kaikki paitsi ananas! Ja silloin se aurinkokin alkoi paistaa kunnolla... Kuuteen asti siinä sitten taidettiin istua. Selkä ja jalat sen näköiset.

Tänään käväisin vitosen lenkin heittämässä, ja ajattelin sen olleen sellainen mukavan rento heitto, mutta vielä mitä! Aikaa meni vain 26 minuuttia ja 40 sekuntia! (Normaalisti 30 minuuttia ja rapiat) Ja kilometriaika 5:24min/km.... Ei kyllä yhtään tuntunut siltä, että niin kovaa olisin painellut! Ehkä se on kunto tainnut kasvaa, joo.... 8) Tai sitten katsoin kelloa väärin. En usko. Haha.

Sitten vielä semmoinen asia, että Jeans.fi -facebook-sivulla on kilpailu, jossa minun kuvaani voit äänestää klikkaamalla tästä ja tykkäämällä kuvasta! Sieltä nyt kivat tyypit tykkäilemään, koska todellakin olisi käyttöä kynsilakkatelineelle... Sellainen siis palkintona, sekä jonkinlainen meikkiboksi.
Puspus.


10 päivää ja se ois taas menoa 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails