torstai 27. kesäkuuta 2013

No turning back

16 päivää jäljellä, ja nyt on Hämeenlinnan kaupunkimaratonille ilmoittauduttu! Apuaaaaaa.

Eiliseltä Helsingin-reissulta tuli napattua testiin Kampista sijaitsevasta juoksukaupasta (jonka nimen jo sujuvasti unohdin) parit energiageelit juoksua varten. Colan makuinen Squeezy energy gel sekä GU energy geliä pari kipaletta, makuina mansikka-banaani ja kirsikka-lime. Tällä viikolla ehtii loppuviikosta pitkällä lenkillä testata varmaan toisen, ja ensi viikon lopulla ehkä sitten toisen, ellen sitten jättäisi itse puolikkaalle varmuuden vuoksi kahta, vaikka molempia siellä ei kannatakaan käyttöohjeen mukaan käyttää.

Eilen tuli sitten muuten käytyä Kinopalatsissa katsomassa The Internship. Liputhan oli hienosti voitettu irc-gallerian kautta, siis ihkuu. Hauska leffahan tuo oli, aika perus komedia, mutta ihan katsottava kyllä! Leffan jälkeen suuntana oli Cuba, jossa esiintyi jälleen improryhmä Kolina. Sinnekin olin voittanut ilmaisen sisäänpääsyn, heh. Mutta oli kyllä kannattava reissu, mukavaa ja kivaa ja hauskaa! :)
Ps. Kampissa on uusi kosmetiikkaliike Beauty Brands co. Sieltä tarttui mukaan pari Golden Rosen lakkaa...

Se kimaltaa niin....!

Täällä on taas muuten reippaasti lähdetty puhelinmyyjäksi, huhhuh... Saas nyt nähdä mitä tuostakin hommasta tällä kertaa tulee. On tässä muitakin töitä etsitty, muutakin kuin omaa alaa kun sieltä nyt ei kesätöitä napannut. Meinaa alkaa jo väsyttää tuo homma. Ensi viikolla on kuitenkin tauko töistä, ja dididiiii se reissu Cambridgeen! Hihihii! Tulisi viikonloppu jo pian. Lauantainahan on myös Ämyrock Hämeenlinnan kaupunginpuistossa, eli käytännössä minun takapihallani, melkein ainakin... :D Siellä me improryhmä Suden kanssa heilutaan taas.

Loppuun vielä kuva siitä, mitä tapahtuu jos ottaa puistoon mukaan irtokarkkipussin, ja asteita ulkona on +30. Ja sen pussin laittaa jälkeenpäin jääkaappiin. 


Namnam.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails