torstai 14. maaliskuuta 2013

Viikonloppu! Jee! Ja tarrahämmennys.

Pointiton postaus, mutta mitä väliä. Viikonloppu tulee! Huomenna on taas suuntana Forssa, mutta sieltä jatketaankin Saloon. Ukkelin kanssa mennään siskolle koiravahdiksi :) Jipii!

Parit tehdyt kynnet vielä... Kuvailin näitä sinisiä, niin huomasin kuinka kärjet jo vilkkuun... Koitan olla ahkera, joten heti vaihtoon. :D Noissa oli tosiaan tähtistrassitkin, mutta eipä ne päivää kestäneet.

Nimetön naksahti :( Pitäisi nyt lyhentää kaikki, mutta ei noin lyhyeksi.

Onko mulla noin ryppyiset sormet....

Näissä käytetty BarryM Textured nail effect -sarjan Atlantic road (kärjissä Sneeze breeze -ihmelakka). Omistan tuon lisäksi muuten sen sinisen, ja siinä näyttäisi olevan väärä tarra pohjassa. Liekkö joku trolli kaupassa vaihtanut, koska se tarra näyttää olevan vähän vinossa. Väittäisi siis keltaisenkin olevan Atlantic road, vaikka se on Station road oikeasti... Sitten taas sinisen tarrassa lukee lisäksi TNP1, ja keltaisen TNP2. Mitähän se mahtaa tarkoittaa?

Havainnollistava kuva!Sitten uudet.

Lisää BarryM:ää ja Water decaleja. Tämä on siis (ilmeisesti päällyslakan vuoksi) väriä vaihtava Chameleon Lilac. Olisin varmaan valkannut decaleja varten toisen lakan, jos olisin tajunnut. Lakka oli mun mielestä nätimpi ilman päällyslakkaa, mutta decalit ei ilman sitä näytä pysyvän paikallaan.

Päällyslakkaa vain keskisormessa.

Ei päällyslakkaa.

Päällyslakka.

Päällyslakallinen salamalla...

..ja ilman salamaa.

Päällyslakka vain keskisormessa.


Päällyslakka kaikissa.

Njoo, kivemman näköiset kyllä ilman päällyslakkaa. Ehkä ilman koristuksia saisi toisen mielipiteen tästä värin vaihdoksesta.

1 kommentti:

  1. http://vlipin.blogspot.fi/2013/03/riimit-on-rautaa-torvet-on-messinkii.html Haaste :))

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails