maanantai 18. maaliskuuta 2013

Martsan kokeileva keittiö: sieniä, sieniä!!

Viime viikolla tuli ostettua kaupasta herkkusieniä, ja nyt alkoi olla viimeiset hetket käyttää ne. Päässä on muhinut pitkään epätoivo siitä, etten ole koskaan päässyt herkuttelemaan tuorejuustotäytteisillä pekonipäällysteisillä grillatuilla herkkusienillä... Pekonia en lähtenyt ostamaan, koska jääkaapissa piilotteli salami, joka olisi kiva hävittää sieltä pikkuhiljaa. Siispä tuorejuustoa ostoskoriin ja kotia!
Siinä tulikin kaikki käytetyt ainesosat. (Paitsi että käytin vähän aurinkokuivattujen tomaattien öljyä ja valkosipulijauhetta lisäksi. Ja oli siinä juustosiivujakin.)


Ensin jalat pois,...Tuorejuusto sisään... (käytin Kalle mätitahnatuorejuustoa)

Metukka päälle!

Juusto päälle!Ja uuniin... oli parikymmentä minuttia 200 asteessa. Vähempikin saattaisi riittää.

Ja hyvää oli!

5 kommenttia:

 1. Me tehdään yleensä kesäisin täyttettyjä herkkusieniä mihin tulee sisään tuorejuustoa ja kinkkukuutioita ja sitten kääritään pekoniin. Itse en hirveästi välitä pekonista, mutta sen sienen kanssa se on tosi hyvää ja pitää tuorejuuston sienen sisässä. Joskus muulloinkin tehdään niitä, muttei oo tullut tehtyä hetkeen. Välillä noi sienet on ihan tosi kalliita tai sitten ihan liian pieniä.

  VastaaPoista
 2. Alkoi tehdä jo mieli kaivaa kaasugrilli lumen alta ja avata grillikausi... Jos odotan kuitenki vähän pienempiä pakkaslukemia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö se grillikausi ala kun on alle 10 astetta pakkasta? :D

   Poista

Related Posts with Thumbnails