torstai 30. elokuuta 2012

The paralympics begin!

Tämän vuoden aikana on tullut oltua paljon tekemisissä vammaisten ihmisten kanssa, ja nyt tahdon katsoa paralympialaiset. Olympialaisten avajaiset, kisat kokonaisuudessaan, ja päättäjäiset jäivät välistä.... Koitan siis vähän parantaa paralympialaisten kanssa. :D Meldrethissä tuli niin olympialaisista, kuin paralympialaisistakin puhuttua ja puuhattua keväällä... Onhan ne nyt Lontoossa kuitenkin. Siellä on kuulemma tuttuja katsomossa tälläkin hetkellä, hienoa :) Sitten kun Suomeen taas joskus saadaan olympialaiset ja paralympialaiset, niin olisi kyllä hienoa mennä vapaaehtoiseksi! :D Miksei johonkin muuhunkin maahan, toki. Jos Lontoon kisat olisi olleet vasta neljän vuoden päästä, niin olisi saattanut olla mahdollista mennäkin.

Itse tulen seuraamaan ainakin ratakelausta... Koska Leo-Pekka Tähti. Herra kun on jo neljä mitalia saalistanut paralympialaisista - joista kolme kultaista! Eli luotto on kova tähän mieheen.
Meri-Maari Mäkisen uinnit voisi myös seurata. Heti huomenna likka onkin klo 12.41 satasen matkalla, ja mahdollisesti illalla 20.50 loppukilpailussa. Näitä vaan ei taida näkeä edes netistä, harmi, mutta luultavasti perjantaiaamuna koosteessa klo 8.50.
Leo-Pekka Tähteä näkee lauantaina 100m alkuerissä klo 14.25 - illalla tv2 näyttää koostelähetystä kahdeksan jälkeen. Loppukilpailu on sunnuntai-iltana, joten koostelähetyksessä ratakelausta on sitten maanantaiaamuna klo 8.50.

Sekä Leo-Pekka Tähti että Meri-Maari Mäkinen ovat mukana myös muilla matkoilla loppuviikosta. Aikatauluja voi tsekata täältä ja tv- ja nettilähetyksien aikataulut täältä.

Tuosta löytyy Lesson in sisu -video, se kannattaa tsekata.

****

So... I think I have to write something in English too. You know this spring I did my practical placement in Meldreth Manor School, in England. There, and also after that, I have been doing lots of stuff with disabled people. In Meldreth we talked about the paralympics (and the olympics), of course it was a big thing, because this year they were in London! So, I've heard that now, in the paralympics opening ceremony, there's some people I know, that's cool. :) I've been thinking that it would be awesome to go to paralympics as a volunteer. Maybe some year... :)

There is 35 Finnish athletics in the games, and I have my eyes on Leo-Pekka Tähti (wheel chair racing) and Meri-Maari Mäkinen (swimming).
Check the Lesson in sisu -video above! :)


// Ps. Vinkattiin että http://paralympic.org/ näkisi suoranakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails