tiistai 28. elokuuta 2012

Big Brother alkaa taas. Jee, voi ei?

Tänä vuonna taidan Big Brotherin alkaessa olla ensimmäistä kertaa sekavin fiiliksin.

Talo on kyllä hieno, tykkään noista mosaiikeista. Keittiö on myös hieno. Kylppäri on tylsä, mutta akvaario on kiva juttu, vaikka vanha idea. Pesä löytyy, mitähän siellä tänä vuonna. Vähän kuin komero rappusten alla, heh? Päiväkirjahuonekin on kaunis. Eli voisin sanoa, että tämä on aika kaunis talo. Ulkoterassikin on aikamoinen! Matot ja sohvat ja kaikki Vähän tulee mieleen jonkin vuoden asukasvaihdosta jokin talo... En yhtään muista minkä maan talo, mutta vähän samaa fiilistä. Tehtäväalueesta nyt ei osaa vielä sanoa mitään, lattiassa on punaista ja vihreää, no jes, sitä tullaan siis käyttämään tehtävissä? Mitäpä muuta tuosta nyt sanomaan.

Asukkaat? Voi ei. Ensivaikutelma-analyysit.

Teija ja Ira. Näistä ei nyt oikein osaa sanoa vielä mitään erityistä. Mammoja. Mutta hyvä että näitäkin talosta löytyy.

Anne. Vaikuttaa mukavalta, vihaa siideripissiksiä, jes. :D Lupaa hyvää muita asukkaita ajatellen... Mutta jos hän itse rupeaa ärsyttämään muita, niin minäkin ärsyynnyn ehkä. :D Saa nyt nähdä. Ihanan lyhyt.

Irina. Hyi mikä tuo sen kuva on! Ei saa "se on Hausjärveltä" -pisteitä minulta.

Katariina. Perus vanha teini. Ai että "mä en sit tee kotitöitä", -tyyppinen. Ei.

Johanna. Tylsä, "mitähän mä kirjotin siihen lappuun", eli mitä väitit olevasi. :D Ei, ei, ei.

Janita 18 vee. ...... ...... ....... Yhyyyyyy! Sen suuri haave taisi olla silikonit. Thumbs down.

Tea. Ei vaikuta ärsyttävältä. Herttaisempi blondi. "Siis mä en oo tyhmä."

Sarah. Mikä toi sen paidanvenytyspose on tossa kuvassa! (On btw tutun tuttu, joten luvassa ehkä sisäpiirintietoa. :D)

Jonna A. Ei vaikuta ärsyttävältä. Jes, äijämäinen omien sanojensa mukaan. Armeijassa! Hyvä, eli ei välttämättä ensimmäisenä valittamassa!

Iida. Ihan jees, vaikuttaa fiksulta ihmiseltä. Vanhempi näistä nuorista. Voisin tykätäkin.

Leina. Ei myöskään vaikuta ärsyttävältä. Tosin tää varmaan alkaa paneskelemaan. 715517.

Jonna I. Vanha teini. Iitti/Kausala - tuleeko pisteitä tästä? Heh. Tissi-ihminen. Voi olla kiva tyyppi, vaikka vähän blondi.

Pia. Noi posetukset, ei. Vaikuttaa todella feikiltä. "Mä oon todella impulsiivinen!" En usko. "En oo tyrkky." NO ET kun persettä heiluttelet. HYI.

Markus. Awww. Kiva tyyppi, jalat maassa. Erikoiset harrastukset hepulla... :D Kiveksille luunappeja.

Jouko. Tatskat, oi että! Fiksunoloinen heppu. Namnam.

Tommi. Hämeenlinna!! Jännää. Onkohan tuohon tullut törmättyä joskus baarissa. Paneskelija.

Tomi. Söpö! Homon oloinen. Herttainen häslä.

Milla. Eli tämä näyttelijä, Seiskan toimittaja... Kauankohan se pidetään talossa? Toivottavasti ei hirveän pitkään, en jaksa tuollaista ihmistä alkuunkaan. :D Piia vissiin tuon tuntee ja tietää toimittajaksi.

_______________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________

Ookoo. Elikkä asukasjakauma on seuraava: mammat, siideripissikset, fiksummat teininnäköiset nuoret naiset, ja fiksut kivat miehet. Kestää kyllä hetki, että muistan naisten nimet...

Tällä viikolla häädetään onneksi jo kolme naista, joten ehkä tätä kautta voi jopa katsoa. Riippuu äänestystekniikasta toki, että joutuuko lähtemään eniten ihmisiä ärsyttävät, vai värittömimmät ihmiset.

Ja ensimmäiseen koostejaksoon... Janita on raivostuttava. "Mä haluisin pompulan. No pompulan hiuksille! Tai ees pinnin. Ku mun hiukset ärsyttää mua."
Mammoilta löytyy huumorintajua ainakin.  Annen valitus alkoi jo ärsyttää, no voih. Johanna osoittaa feikkiytensä "Mä oon niin sosiaalinen ihqihq" jo nyt.
Kivaa, toisten makkareihin ei saa mennä. Eli miehillä ja naisilla omansa. Hehee. Mutta en usko, että se kestää koko kautta... Tuotanto kuitenkin haluaa paneskelua tulevan.
Toi Millan näytteleminen ei oo kauheen vakuuttavaa... Tossa on vähän liikaa hämmennystä ollakseen aitoa. Toki tuolla on kaikki ihan uutta kaikille ettei sitä rupea keskittymään, että mikä on aitoa ja mikä ei. Irina alkoi näemmä äiteilemään Millalle, jännittävää.

Onpas herttainen kala. "Minä haluaisin vähän tutustua teihin." Osa jäi sitten ryyppäämään. Hähää. Tomi on vähän... Heh. :D

No mutta näin tänä vuonna.

Ei, en tule päivittelemään BB:stä päivittäin ja analysoimaan sitä, kuinka monta kertaa päivässä kukakin kehtaa mennä paskalle. Mutta vitsi mä näyttäisin hyvältä tuolla talossa noiden joukossa. :'D

2 kommenttia:

  1. BB:n alku on aina niin jännä ku niitä tyyppejä on niin paljon ja sit tuntuu et kaikki on tyhmiä, mut sitku on kattonut enemmän ja väki vähenee ni sit niistä ihmisistä tulee ihan ku omia tuttuja :D

    Ite tykkäsin Jonna A:sta ja sit toi Irinan esittely on kamala, mut tän päivän koosteessa se ainakin vaikutti mukavalle kans.

    Mut mitä ihmettä ne teinipissikset x)

    VastaaPoista
  2. Sie ehdottomasti haet ens vuonna BB taloon!! Minuu ottaa etenkin se Katariina huono suomi tyyppi.. Tomi on kiva ja Millakin tuo taloon säpinää. Noist "teineist" en osaa viel sanoo..

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails