keskiviikko 29. elokuuta 2012

Martsa juoksee.


On taas pitkään pitänyt mennä lenkille, mutta tämä kesä on liikunnallisesti ollut kyllä pohjanoteeraus... Viime kesän lopulla kävin enemmän lenkillä, yleensä puolen tunnin reissuja.
Tänään viimein sain aikaiseksi noustaa perseen penkistä ja toteuttaa suunnitelmani. Reitti oli katsottu valmiiksi, ja onhan tuo rantareitti kyllä kiva. Hämeenlinna on juoksemisen kannalta jees, koska seutu on kaunista, eikä tarvitse lähteä kauas päästäkseen luontoon!

Tuossa kuvassa näkyy sitten reittini, joka on noin 7 kilometriä, eli Puistonmäestä lähdin rautatiesiltaa kohti ja rantareittiä Varikonniemelle radan varrella, rautatieasemalta Rantakasinon ohi, kirjastolle, linnan ohitse ja Tampereentietä takaisin lähtöpisteeseen. Suurimman osan juoksinkin! Siniset tuhrut on niitä kävelypätkiä. Aina ajattelin, että ei saa kävellä jos näkyy ihmisiä... :D Mutta tuon varikonniemen metsäpätkän annoin itselleni luvan kävellä kokonaan. Ja aina otin kiintopisteitä, mihin asti pitää jaksaa, ja sitten saan taas kävellä - tosin aina en jäänyt kävelemään, vaan vielä vähän, vielä vähän! Reitin lopussa on yksi pieni mäki, ja sitäkään en lopulta kävellyt, vaikka niin ensin ajattelin. Sisulla mentiin. Aikaa meni noin tunti. :)

 Huh. Kyllä on nyt hyvä olo. Ehkä minusta vielä juoksija saadaan. Ehkä voisi ensi vuodelle tähdätä jollekin puolikkaallekin, jos yhtään uskaltaa, heh...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails