keskiviikko 8. elokuuta 2012

Masentaa ja ahdistaa.

Otsikko kertoo.

Tää on jo nyt ollut niin hirveä viikko ettei mitään rajaa... Ja just tällä viikolla en pääse ollenkaan näkemään murua. Just kun tarvitsisin eniten syliä, halia ja lohdutusta.

Kävin kaupassa ja siellä ahdisti, päätä särki ja pyörryttikin oudolla tavalla. Eilen täydessä autossa istuminen oli kamalaa, ja minun kohdallani se oli vieläpä turhaa. Olisi vaan pitänyt lähteä kotiin.

Miksi nää kesät on mulle aina näin vaikeita... Vielä vajaa 4 viikkoa kesälomaa. Ilman töitä se on ollut niin tylsää, argh. Olisi pitänyt tehdä kesäkursseja eteenpäin... Aloitettu on mutta loppuun ei ole mitään saatu. Täytyy kyllä ottaa itseään niskasta kiinni. On tässä vielä melkein kuukausi aikaa ennen koilun alkua, mutta tämä menetys tuli kyllä huonoon aikaan, ei sitä nyt noin vain odottanutkaan.

Huah... Jos syksyllä kaikki olisi taas paremmin. Tulee jotain aikataulutettua ja säännöllistä, ihmisiä, ei tarvitse istua neljän seinän sisällä. Tarvitsisi vielä ennen loman loppua saada aikaiseksi lähteä uloskin säännöllisesti, mutta nuo kelit on olleet niin ankeita... Tarviin koiran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails