tiistai 28. elokuuta 2012

Piilolinssit - happyhappy!

Jei!
Hankin sitten piilarit. Grouponilla oli lahjakortti Katse kehyksiin -nimiseen liikkeeseen Tampereelle, jolla sai piilarit, näöntarkastuksen, sovituksen ja tarkistuskäynnin. Menin sinne sitten eilen, ja noin tunti siellä taisi kulua. Ensin vähän jännitti, koska kun penkkareita varten kävin kokeilemassa piilareita, niin eihän siitä tullut mitään. Optikkoherralla itseasiassa itsellään ei riittänyt kärsivällisyys hommaan, niin homma jäi sitten ihan alkutekijöihinsä. Tällä kertaa oli oikein mukava nainen, opasti ja kannusti, ja kyllä nuo linssit sitten sain itse lopulta silmiin ja pois! :)

On muuten hyvin jännittävää nähdä itsensä esimerkiksi peilistä ilman laseja - selvästi. Ihan että... Vau! Ja sitten kun pystyy meikkaamaankin ilman, että tarvitsee ihan naamaa peiliin kiinni tunkea. Hih. Tykkään näistä. Pitää vielä harjoitella tuota poisottotekniikkaa, se onkin vähän haastavampaa.

Ostin muuten sitten aurinkolasitkin kun löytyi kivat. En kyllä muista, koska olisin viimeksi aurinkolasit omistanut.


Onhan kaikki minut nyt ilman laseja nähnyt, mutta tuossa näkyy vähän aurinkolasejakin. Jee. (Ja vaatekaapin ovi kivasti auki.)

//Edit klo 23:59 - oujee, sain nyt piilarit pois silmistä helposti, tätä täytyy juhlia! Vasemmasta silmästä ekalla yrittämällä, oikeasta toisella yrityksellä. Täytyy olla ylpeä itsestään nyt, jei!

Huhuu. Ihmiset, jotka ei koskaan ole tarvinneet silmälaseja, eivät kyllä ymmärrä sitä ihmeellistä tunnetta, kun NÄKEE ilman laseja. Hii.

1 kommentti:

Related Posts with Thumbnails