lauantai 4. toukokuuta 2013

Miitinkii miitinkii!

Tänään on Hämeen kynsiharrastajien miitti Lahdessa! Jee! Meitä on sinne 13 muikkelia tulossa, jännää... Meinasin siellä kuvia ottaa, ja illalla/huomenna kerron sitten täälläkin vähän raporttia aiheesta ja osallistujista. Grillaamista kuulemma ainakin luvassa, nyt laittautumaan! ;)

Ps. Miitin jälkeen saatan osallistua erääseen "kuppilanvaltaukseen" klo 22-23 Santa Fessä... Joten jos yhtään tunnet olevasi hiemankin sateenkaareva, niin sinne vaan ;) Saatan myös kaivata hengausseuraa ennen sitä, tai vinkkiä siitä, missä Lahden kuppiloissa näytetään Suomen peli illalla! :DTässä vielä kynsikuvia... Eilen vähän kiireessä illalla pimeässä väkersin kynnet tälle päivälle, huhhuh... :D Mutta nyt ei valitettavasti ehdi enää korjailla. Luonnossa ne näyttää vähän fiksummilta, kuva raiskaa ne! Selityksiä, selityksiä.... Ei tullut otettua Nastolaan kuin pari lakkaa. :(

Flormarin harmaata holoa ja Laylan Ceramic effectiä.

yhyy...

Näillä mentiin pari päivää. Keltainen on Wild&Crazyn (?) Twilight, sitten on BarryM Croc effect, ja glitteröimässä GinaTricot Space queen... Muistinkohan nimet oikein?


Siinä osa kokoelmasta... siitä vielä hyllyyn! Tahtoo kunnollisen säilytysjärjestelmän :(


Osa ei päässyt vielä hyllyyn takaisin...


2 kommenttia:

  1. tässä hyvä säilytysjärjestelmä :O http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/60216356/

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails