keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Fail marbling + vappu

...toisin sanoen water marbling eli vesimarmorointi. Tätä koristelutekniikkaa olen pitkään kuolaillut ja miettinyt, että mitkä omista lakoista sopisivat vesimarmorointiin.

Ensimmäinen kokeilu: fail.
Aika hirveää. :D Yksittäisiä kohtia jees, mutta kokonaisuus ei ole kovin nättiä... :D
Kuplia siellä, kuoppia täällä...
Käytössä Models own: Peaches&Cream ja Jade Stone.

Tässä kiva vahvempi raita, muuten aika karmea :D
Jooo, että semmosta. No, jos sitä harjoittelemalla oppii! Tämä oli kuitenkin vasta ensimmäinen kokeilu... Kyllä minä hienoja kuvioita sain aikaan siihen vesikippoon, mutta ei ne sitten kynsille siirtyneet ihan tuosta noin vaan.


Tässä vielä eilisen kynnet tänään, jo ottaneet osumaa. Mutta Kleancolorin Chunky holo clover näyttää kivalta China Glazen Gaga for Greenin päällä.Kivaa vappua! Täällä on tänään ollut oikein kiva aurinkoinen ilma, arvatkoo sainko aikaiseksi lähteä ulos? Heräsin siinä kolmen aikaan....
Eilen oli suunnitelmissa mennä kavereiden kanssa pieneen opiskelijatapahtumaan keskustaan. Minä olin valmis joskus viiden aikaan, kaverit tarvitsivat vielä aikaa ainakin kuuteen, joten me lähdettiin sitten kävellen edeltä, muut oli tulossa pyörällä. No, siellä sitten oltiin ja odotettiin (kun oltiin sateessa kävelty, heihei kampaus), kunnes ennen seitsemää tuli päätös kavereiden kanssa, että joo, ei ne tule sinne keskustaan, vaan mennään naapuriin ja sitten keskustaan. Eli kävely takaisin, tällä kertaa koko matkaa ei sentään satanut. Kivat oli rakot muuten kenkien takia, on pitänyt askarrella jotkut pehmusteet siihen akillesjänteen kohdalle.

Mutta näin. Tässä vielä kuvaa vappunaamarista, ja pistetään samaan syssyyn viime viikonlopun tyyleilyä.


Mun kuvaajaa kiinnostaa aina hirveesti ottaa kuvia minusta... Tällä sitten mennään.


Böö. Piilarit päässä.


2 kommenttia:

 1. Oliko sulla marmoroinnin alla joku toinen lakka? Itse lakkaan aina ennen marmorointia vaalealla lakalla pari kerrosta ja annan täysin kuivua; vaalea lakka alla saa marmoroinnin värit tulemaan paremmin esiin :)
  Marmorointi vaatii ykllä herrrrmoja - jotkut lakat ei vaan suostu yhteistyöhön! Tsemppiä seuraavaan kertaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut, mietin että jos siihen laittaisin toisen alle, mutta jätin kokeilumielessä laittamatta.... :D Tästä vaan testailemaan lisää!

   Poista

Related Posts with Thumbnails