keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Haluun lenkilleeeeeeee! Koska silmissä siintää tavoite...

Arsesta olla kipeänä, ei pääse lenkille!! Viime viikon kärsin jalasta, ja nyt toisen viikon olen kärsinyt flunssasta, varmaan kahdesta eri flunssasta jopa kivasti. Ensin paranin ja sitten tulin taas kipeäksi, ärkele!

Yhyy, tänäänkin oli niin nätti keli, olisin niiiin tahtonut lähteä juoksemaan... Kahden viikon tauko juoksussa ei ole kivaa. Yhyy. Jos sitä viikonlopun aikana vaikka paranisi, pääsisi ensi viikolla taas treenaamaan.

Ja mikäs se mun tavoite oli?

Puolimaraton. 

Ensimmäinen tavoite olisi Forssan Suvi-ilta, 15.6, mutta katsoo nyt että tuleeko sinne ilmoittauduttua. Jos ilmoittautuu 17.5. mennessä, niin se maksaa 45 euroa, jos sen jälkeen, niin 60 euroa...
Toinen vaihtoehto olisi Hämeenlinnan kaupunkimaraton (ja sinne saisin seuraakin!!). 13.6, ja melkein loppuun asti ilmoittautumismaksu 45 euroa. Juuri katselin tuota reittiä, ja sen voisi käydä testaamassakin joku päivä, ainakin osittain. Hihhei.

Mutta näin, siinä se. Ai että, jännittää, mutta onhan se 21 kilometriä aika paljon! Tällä hetkellä pisin juoksemani lenkki on 13 kilometriä. Tästä vaan niitä lenkkien pituuksia venyttämään, ja katsomaan ettei se juoksukunto ihan rupsahda. Kympin vauhti on kuitenkin jo ihan jees.

Tahtoo lenkille!

3 kommenttia:

 1. Jei! Suvi-ilta on kuulemma ainakin kiva tapahtuma, ja tosi suosittu :) Se vois toimia ekana tapahtuma ainakin tosi hyvin! Tsemppiä treenailuun, ja hei, tiedän tunteen, kun harmittaa ettei pääse lenkille!! Parantumisia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pitää nyt katsoa että miten tässä parantuu, melkein vois molempiin mennäkin... :D mutta Hämeenlinnassa tutut maisemat :)

   Poista
 2. Mä oon kans flunssassa ja ärsyttää, kun ei pääse ulkoilemaan ja lenkille varsinkin kun ei oo enää lunta ja on hyvät ilmat. Viime vuonna taisi olla ihan samalla tavalla. Oli hirveä into lenkkeilemään ja sitten tuli heti kipeäksi.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails