tiistai 19. helmikuuta 2013

Vihreet silmät, vaalea-puna-musta tukka, niihin kerran langeta sain...

First, a review of my new color lenses!

I bought I.Fairy Ash Green Contact Lens from http://loveshoppingholics.com/ . You can find them here. This was my first time to order coloured contact lenses, also first time ordering lenses aboard.

I am really happy with them! It was really easy to put them on, and they cover my brown eyes really well. They look very cool and I can't even feel them in my eyes. They make my eyes look a bit bigger, cool.... My sight is also really good with them, not blurry or anything! I'm sure I will order lenses from loveshoppingholics again! I can recommend it to everyone :)


Then back to Finnish...

Eli ostin loveshoppingholicsilta vihreät piilarit! Nää on niin makeet, peittää oman värin hyvin, ei sumenna näköä, pysyy hyvin paikallaan ja oli myös helppo laittaa paikalleen! Kyllä tulee ostettua toistekin tuolta jotain. :)

Pictures! (Click them to see them bigger.)

Ja klikkaamalla isommat kuvat.


Ooh what a cute box!

And an elephant case!!

without flash...

without flash..

without flash... and yes in my Hello Kitty pyjamas.

Bathroom light... :D Without flash.

With flash.

Bathroom light with flash.
Yay!

Joku ehkä huomasi, että värjäsin hiukset. Joo. Directionsin värejä taas, Ebony ja Pillarbox red. Se vaan, että kun ensin laitoin tuon punaisen, ja pesemättä päälle mustan... Niin mustasta tuli paljolti violetti. :D Mutta ei se mitään,  näyttää kivalta noinkin, ja tiedänpähän mitä tehdä, kun tahdon mustaa. :D

// Coloured my hair too! With directions Ebony and Pillarbox red.... Red, black and a bit purple too.. :D


SITTEN! Nellyssä oli tuossa yksi viikonloppu sellainen tarjous, että monia hienoja kivoja nättejä ihania mekkoja 9,95kpl... No, tilasin yhdeksän. :D Nyt sitten armas kämppikseni auttoi minua noiden kanssa, myös kuvaamisessa, ja kaksi siitä päädyin pitämään. No, osa ei vaan sopinut, joko ei mennyt kiinni tai sitten ei sopinut vartalolle, tai oli vaan vähän kammottavamman näköisiä, kuin netissä.... Mutta ei se mitään, olen hyvin tyytyväinen siihen, että tarvitsi pitää vain kaksi!
Toisesta mekosta tuli ihan muutama kuva enemmän... :D Ai miten niin tunsin olevani kuin kotonani se päälläni? 
// Then I bought two dresses from Nelly, just 9,95 / dress! The black/blue one is just adorable!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails