perjantai 8. helmikuuta 2013

Uuden musiikin kilpailu - huomenna finaaliin!

Sain kaksi lippua lauantaiksi Uuden musiikin kilpailun finaaliin. Siellä siis selviää Suomen tämän vuoden edustaja Euroviisuihin! Euroviisuja olen seurannut tiukasti varmaan 12 vuotta, heh... Hienoa päästä ensimmäistä kertaa nyt edes Suomen edustajan valintaa katsomaan! :)

Ja ketäs siellä kilpaileekaan?

Arion - Lost
Rankkaa meininkii hei. Ja nuoria kavereita! Hyvin suomalaista. En kyllä ymmärrä, mitä varten tuo laulaja on stailattu tuon näköiseksi... Kiva biisi, mutta lavaenergiaa uupuu sen verran, että en usko että viisuihin pääsee. Mielenkiinnolla kyllä odotan finaalia. 


Diandra - Colliding into you
Diandran äänessä on ison maailman tuntua, on se kyllä upea! Biisikin on kyllä toimiva, mutta saattaa hukkua samankaltaisten joukkoon, jos edustajaksi pääsee. Ja nyt finaalissa saattaa saada Idols-pisteitä, mutta myös menettää niitä.

Elina Orkoneva - He's not my man
Tarttuva biisi! Oikein jees. Sellainen, että tästä voidaan tykätä ihan missä vaan. Mutta onko siinä tarpeeksi jotain erikoista? Voiko Suomi pärjätä jollain esityksellä, johon ei liity hirviönaamareita?
Ja täytyyhän nyt hämeenlinnalaista neitiä tukea.

Great Wide North - Flags
Flags on kieltämättä noussut yhdeksi suosikeista. Tällainen hyväntuulinen yhteenkuuluvuudentunnebiisi. Viisuissa kun kaikki heiluttelevat lippuja, niin tässäkös niitä vasta sitten heilutellaankin...! Olisi kyllä kiva, jos tämä voittaisi. Ei haittaisi!

Krista Siegfrids - Marry me
Ärsyttävä. :D Suoraan sanoen. Tulee mieleen enemmänkin joku drag queen... Ja Katy Perry. Ding dong, en tykkää!

Last Panda - Saturday night forever
Hyvää meininkiä, vaikka vähän kliseinen nimi biisillä. Plussaa kyllä itse yhtyeen nimestä, ihana :D Laulajalla menee välillä vähän turhan huutamiseksi, en tiedä kauanko tyyppi on laulamista harrastanut. Tykkäänpähän tästä silti, söpö!

Lucy was driving - Dancing all around the Universe
Tässäkin biisissä on kivaa fiilistä, ja olen kyllä tykkäillyt alusta asti. Voisi minusta erottua ihan hyvinkin tällä tyylillä muista samantyyppisistä yhtyeistä Euroviisuissa. Tosin, koska Euroviisut on voitettu tämäntyyppisellä yhtyeellä? Nyt juuri muistan lähinnä artisteja, eli yksi laulaja (tai kaksi) ja sitten saattaa olla taustabändi, johon ei juuri kiinnitetä huomiota tai taustanauha. Voi olla, että muistan väärinkin. No, jospa Lucy was drivingilla olisi mahdollisuus?

Mikael Saari - We should be through
Vähän ehkä tylsä. Se, että laulaja vain seisoo paikallaan, eikä edes käsiään liikuta, ei kyllä paljon auta. Pianosta kyllä tykkään tässä biisissä! Lopussa "meno" paranee, mutta jaa-ah. onhan se nätti, mutta tällä hetkellä ei sytytä. Kuitenkin mieluummin tämä, kuin Krista Siegfrids...!

Noniin. Nyt on kyllä yllättävän monta hyvää artistia finaalissa asti! Tykkään kyllä UMK:n konseptista, vähän piristänyt mielestäni näitä Suomen ehdokkaita viisuihin lähetettäväksi. Minkähän näistä nyt nostaisi suosikikseen? Ehkäpä Great wide north, toisaalta sitten myös Elina Orkoneva, Last Panda ja Lucy was driving pitää myös mainita. Näiden jälkeen Diandra ja Arion. Viimeisenä minun listallani ovat sitten Mikael Saari ja Krista Siegfrids.

UMK-soittolista löytyy myös täältä: http://open.spotify.com/album/07rA7s0gh9PzEcBIdRI3ch


So tomorrow I'm going to see Uuden musiikin kilpailu final - who is going to present Finland in Eurovision Song contest? My favorite is Great wide north with their song Flags.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails