sunnuntai 10. helmikuuta 2013

UMK-finaali ja pari sanaa ja kuvaa synttäreistä

Meitin synttäreitä vietettiin jo keskiviikkona. Mentiin tyttöjen kanssa ensin keilaamaan, sitten laulamaan karaokea, oli kivaa! :D Sain myös mysteerimieheltä drinkin, josta tuli mieleen ilotulitteet... Haha!
SITTEN! Lauantaina oli tosiaan se Uuden musiikin kilpailun finaali. Vastahan pääsin sanomasta, kuinka Mikael Saari on tylsä, ja viimeisimpänä tahdoin Krista Siegfridsin voittavan... No, Mikael Saarihan oli vallan hurmaava, ja Kristankin esitys livenä parempi. Ja sehän sen sitten meni voittamaan. No, ainakin se jää mieleen, ja show'llahan sitä viisuissa pärjätäänkin. Mutta oli kyllä tosi kivaa päästä paikan päälle katsomaan!

Juontajat...

...ja tuomarit esityksensä jälkeen

Arion

Elina Orkoneva
Lucy was driving

Krista Siegfrids
Last Panda
Mikael Saari

Great Wide North
Diandra

Sitten olikin aika Teflon Brothersin esiintymisen...  Mukana Meiju Suvas ja Hunks... Oli ihan hyvät näkymät joo!
Stig!

Voittaja!

Jees. Oli muuten yllättävää, miten Arion sai kaikilta tuomareilta 9 pistettä. Tuomariäänien jälkeen Krista, Mikael ja Great Wide North olivat kärjessä tasapistein. Kolme eniten pisteitä kokonaisuudessaan saanutta olivat Diandra, Mikael ja Krista. Ja Krista sen potin sitten vei. Toivotaan parasta!


So I had birthday party including bowling and karaoke...
On Saturday I went to see UMK-final. Well, Krista Siegfrids won, though I didn't like her at all at first... Well, we'll see how she'll do at the Eurovision Song Contest!

1 kommentti:

Related Posts with Thumbnails