torstai 14. helmikuuta 2013

Päivä, jona Mari osti 27 kynsilakkaa.

Kyllä. Tämä on tositarina.

Kello oli 10:50, kun lähdin ajamaan kohti Nastolan keskustaa, ja Nastopoli-lukiota. Olin saanut auton vasta hetki sitten käyttööni, vaikka olin toivonut saavani sen jo puolen aikaan. Tarkoituksenani oli mennä katsomaan penkkareita, ja toivoin saavani edes pari karamellia... Ajoin varovasti mutta normaalia vauhtia... Ja saavuin koulun pihalle. Abit olivat rekoissa, ja ala-asteelaiset ympäröivät rekkoja. Oi ei! Ehdinkö vielä? Kävellessäni kohti rekkoja näin, kuinka kuskit kiipesivät penkeilleen, ja muksuja hätisteltiin turvanauhan taakse. Karkkia ei enää lennellyt. Oi ei! Minä myöhästyin! Ainoaksi muistoksi tästä jäi muutama kuva. Miten ikävää!Tästä surullisena päätin, että kun kerran tänne asti olin tullut, voisin käväistä vaikkapa Seppälässä. Kynsilakkoja ei tarvitsisi ostaa, enhän minä uusia tarvitse, ja kun saisin kuitenkin tämän kuun aikana vielä muutaman paketin...

Mutta kuinkas sitten kävikään?

Kynsilakkoja sisältävän laarin reunalla oli vihreä hintalappu. 0,20. Katselin lappua silmät pyöreänä. Oliko tämä totta? Models Owneja, Wild and Crazya, Golden Rosea... Sekä muita tuntemattomampia merkkejä, mutta kivoja sävyjä.
Lähistöllä oli myyjä.
"Pitääkö toi hintalappu oikeesti paikkansa?"
"Joo, nehän on melkein ilmasia..."

Kului hetki.
"Mulla loppuu kädet kesken."
"Mä tuon sulle korin!"

Pitkään tutkin lakkoja ja lapoin niitä koriin. Tarkistin listastani, että minulla ei ollut näitä ennestään, ja varmistin, että varmasti jokaista Models ownin sävyä tulisi koriin. Mainittakoon tässä vaiheessa, että normaalisti Models ownit maksoivat Seppälässä noin viisi euroa. Nyt ne ovat kuitenkin poistumassa valikoimasta.

Korin pohja alkoi täyttyä.... En laskenut, montako lakkaa siellä oli, mutta laskeskelin, että noin vitosen näistä lakoista tulisin maksamaan. Suuntasin kassalle, ja neiti alkoi näpytellä jokaista hintaa erikseen - kone kun antoi vääriä summia. Ja lopulta... 5,40. Viisi euroa ja neljäkymmentä senttiä.

Myyjä pakkasi lakat kahteen pieneen pussiin, ja laittoi pussit vielä isompaan kassiin. Maksoin, kiitin, ja tärisevin käsin lähdin kohti autoa. Kun olin turvallisesti päässyt kotiin, päätin laskea lakat. Models Owneja... 16 kappaletta. Muita lakkoja 11 kappaletta. Yhteensä siis 27 kynsilakkaa... Kaikki erilaisia... Ja hintaa 5,40 euroa.


Näihin kuviin ja tunnelmiin, hyvää ystävänpäivää. Taas.

Näyttää vähältä... Mutta niitä on oikeasti 27. Näiden listaamisessa menee hetki.

I bought 27 nail polish bottles today. 16 Models own, 11 others. It cost me 5,40€. Yeah.

4 kommenttia:

  1. Siis... :D kaupasta saa hyvällä tuurilla tuolla viis neljälläkymmenellä yhen hyvän lakan :D oliko kaikki uusia/käyttämättömiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, ihan käyttämättömiä :D vanhaa tuotantoa vaan, kun noi MO:t siis poistuu Seppälöistä. Ja ne siis maksaa sen vitosen kappale normaalisti... :D

      Poista

Related Posts with Thumbnails