tiistai 21. helmikuuta 2012

Määäääääääähhhh stressiavautuminen.

Ressaa. Mut ehkä se kohta helpottaa. Torstaina päästään eroon projektityön esittämisestä, ja sitten on vielä viikko aikaa viilata raporttia... Uah. Siinä on kyllä homma, joka on stressannut syksystä asti ihan liikaa. Voisin avautua siitä sivukaupalla, mutta jätän tekemättä. Toivottavasti se raporttikin saadaan hoidettua ennen lähtöä, ettei tarvi stressata sitä harjoittelun aikana, ja sepäs olisikin vähän hankalampaa sitten, kun ryhmän jäsenet ovat eri puolilla Suomea ja maailmaa. : D

Sitten itse harjoittelu... Laitettiin yli viikko sitten viestiä sille yhteyshenkilölle Cambridgessä, eikä ole kuulunut vastausta... Ja kun asia oli aika tärkeä. -.- Olis ihan kiva tietää, mistä ja miten saadaan esimerkiksi asunnon/asuntojen avaimet, ja että mitä kämpässä on (mitä pitää raahata mukaan tai ostaa...). Mehän ollaan Lontoossa perillä perjantai-iltana klo 22, joten ois kiva tietää, päästäänkö yöksi tai edes viikonlopuksi kämpälle! Vai täytyykö hillua yö Stanstedin kentällä vai häh. Ja toki pitäisi hankkia bussiliputkin kentältä kämpille. Ja nehän saa kuitenkin varmaan halvemmalla ostamalla etukäteen, ja tässä alkaa aika loppua - enää 10 yötä lähtöön.... jestas! O.o Mut jos hyvä tuuri käy ja majoitus järjestyy, niin viisi noista öistä saan nukkua Mikaelin vieressä. ♥ Pitää katsoa asiaa vielä. Helsinkiin menossa sunnuntaista keskiviikkoon, ja Mikaelhan majailee vielä kaverinsa luona, kunnes muuttaa ens kuussa omaan (no, jaettuun) kämppään. :3
Apuaaa ja rahaakin pitää vaihtaa... Ja harjoituspakata! Puh.
Mut se kyllä jännittää toki, et miten pärjäilen tuolla, lähinnä ikävän kanssa. Kun on Mikael ja kaikki. Miuh. Mut kolme kuukautta... ei se oikeasti ole aika eikä mikään.
Mut kuitenkin, harjoittelua ootan niin innolla ♥

Ja vääh. Tahdon jonkun karvaturrin tänne. Onhan Nastolassa Nipa, mutta se on siellä... Kaninhäkki ei tänne mahtuis, se tarvii niin paljon enemmän tilaa. Mut kahden vuoden päästä voin olla onnekas corginomistaja. ♥  Olisi kyllä kiva, jos tänne kivasti saisin ne rottapojat, joista oli puhetta joku aika sitten erään kaveripariskunnan kanssa. Suloiset rattukset. ♥ Mut ne ei kovin pitkäikäisiä ole, ja ne on sitten jo vuoden ikäisiä, kun palaan. Olis toki kiva, jos ottais pikkurottia pieninä jo, mut ehtiihän noita kattella.
Mulla on vaan niin tylsää aina kotona yksin. -.- Olis jotain seuraa ja puuhattavaa koulutehtävien ja tietokoneen lisäksi, huoh.

Mimimii. Perjantaina saan mun pupusen tänne. ♥

Harjoituskappale.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails