sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Idols, top 15 show

Analysoidaanpas näitä Idols-esiintyjiä.


1. Tiina Puska, 17.
Carrie Underwood - Undo it . Jäänyt tuntemattomaksi aiemmin.  . Välillä ei oikein tunnu pysyvän sävelessä, mutta kiva ääni. Mukavasti uskaltaa liikkua lavalla. Sanoista ei oikein saa selvää, lausuu välillä vähän ankeasti. Osaa 'karjua' luontevahkosti. Henki meinasi biisin lopussa loppua. Ihan kiva, ei juuri sytyttänyt.


2. Mirella Korhonen, 26
Adele -  Turning Tables. Eipä ole juur jäänyt mieleen... Jännä vivahde äänessä toisinaan. Meni kyllä biisi ihan kokonaan ohi... Ihan puhdas esitys kai, ei kyllä jäänyt mieleen tämäkään, vaikka hyvinhän tuo lauloi. Jos ens kerralla jotain menevämpää niin näkee toisenkin puolen, mutta tällä kertaa kaikillä näyttää olevan rauhallisempia biisejä.
3. Arttu Kettunen, 23.

Robbie Williams - Angels. Niin kulunut biisi... Vähän yrittää liikaa tolla äänellä leikkiä, peruskiva ääni. Hirveen lyhyeksi joutuu näitä esityksiä jättämään, niin ei ehdi oikein tutustua. Ihan jees. Pikkasen laimee esitys kuitenkin kokonaisuudessaan.


4. Ina Forsman, 17.
Jessie J - Price Tag. Biisi ei kyllä sytytä, koska kertosäe muistuttaa liikaa Pinkin Fucking perfect -biisiä. :D Kivat lavaelkeet. Mussuttaa sanat vähän, eli ääntämystä pitäs treenata. Eh, vähän menee välillä yli toi leikkiminen. Mukavasti kuitenkin osaa ääntään käyttää. Muista pitää se mikki suun edessä :D Kyyristelee kaiken aikaa, eikä silmiä näy otsatukan takaa silloin. Mut oikein kiva esitys silti, vaikka oli vähän ennakkoluuloja. 


5. Petri Piippo, 23.
 Mikä toi paita on. Don't look back in anger, Oasis? Höh, maikkarin nettisivut huijasi. Aluksi kirjoittelin...: Kings of Leon - Use Somebody. Odotukset korkealla, voi olla vaikea biisi, mutta Petri on kyllä hyvä laulaja. Tästä voi tulla joko tosi siistiä, tai kauheeta. Odotan tietty huikeeta esitystä. 
Mutta joo. Alku meni vähän ikävästi. Hienosti laulaa korkealta kertsissä, vähän sävelet missä sattuu, mutta karismaattinen on. Vois olla vähän innostavampi, muttamutta. Mitähän tästä nyt sanoisi. Tykkäsön Petristä.  Hah, Laura Voutilainen ajatteli samaa paidasta. Mutta jos olis ekaa kertaa esiintynyt tuolla tavalla, niin ei ois uponnut, mutta kun on muuten ollut niin hyvä niin täytyy tykätä, mut jos sitä ens kerralla jotain siistimpää, vaikkapa just tuo Kings of Leon. Jone sen sanoi, mieleenpainuva ääni. Hahaha Jone, FRIENDZONED!! xD


6. Johanna Takalo, 19.
Lady Gaga -  Hair. Jännittävää... En muista kuulleeni biisiä aiemmin, ainakaan nimeltä tiedä. Herttainen likka, ei oo jäänyt mieleen aiemmin. Herkkis esitys. Ei tuossa tarvii liikuskella. Pysyy hyvin sävelessä ja ääni muutenkin tosi kiva, ehkä vähän tavallinen. Kuka sen on meikannut? 


7. Niina Kähönen, 30.
Aretha Franklin - You Make Me Feel Like a Natural Woman. Taas biisi, jonka voi vetää upeasti tai kurasti. Kahtellaan, riski biisi. Tän Niinan muistan siksi, että se on aika väritön. : D Nätiksi ne on sen naamaltaan saanut (näyttänyt aika väsyneeltä aiemmin), mut mitkä noi vaatteet on... Ei kyllä imartele sitä hirveesti, huh. Mutta sille ei sovi kaikki tuo käsien heiluttelu, vähän liikaa suuren staran elkeitä tässä vaiheessa. Kaunis ääni ja pysyy sävelessä, mutta vähän tavallinen. Kiekuu kyllä hienosti eikä särje korvia. Hieno esitys. Jone puhui fiksusti. Mutta luulen, ettei hirveän isoa fanikantaa saa, hyvä laulaja mutta saattaa tippua ajoissa, mutta voin kyllä olla väärässäkin.


8. Alek Hautanen,
Katy Perry - Teenage Dream. Mikä biisivalinta.... Jestas. :D Mitähän tästäkin tulee. Alekista olen kyllä tykkäillyt ja on jäänyt mieleen. Vähän asennetta nyt hei. Miks näillä miehillä on noin tylsät vaatteet? Epävarmuutta havaittavissa. Nyt rentouta ne kädet. Tosi heikosti laulaa kertosäkeen. Pieni karjahdus ja muuta, ihan kivasti, mutta tooosi ponneton esitys! Pettymys. Eh. 


9. Diandra Flores, 17.
Christina Aguilera - Hurt. Taas aika vahva biisi, mutta Diandran äänelle voi sopia hyvinkin, ja odotukset korkealla. Diandra on yksi lemppareita, toivottavasti vetää tän nyt hyvin. 
Miten voi noin nuoreen tyttöön mahtua tuollainen ääni ja lavakarisma, vou! Hienosti kyllä esiintyy, pisteet tästä ♥ Ja nyt vasta päästiin kertosäkeeseen - upeeeeeeta. Käyttää ääntään todella taitavasti. Vau. Jestas, tämähän saa ihan herkistymään, niin minut kuin Laura Voutilaisenkin. Jep, eiköhän tässä ole yksi top 3:sta. 


10. Artur Rassman,
Aerosmith - Amazing. Kai pitää laittaa miinukseksi, ettei puhu suomea. Mutta odotan kyllä mielenkiinnolla aiemman perusteella. Kunhan ei nyt vetäisi överiksi. Erikoinen ääni, jos laulaisi välillä puhtaasti.... Osaakohan se. Pikkasen ikävän kuuloista kun kaiken aikaa vetää erikoisuuksia, että onko sillä sitä puhdasta ääntä ollenkaan? En kyllä tiedä, jaksaako tuollaista kuunnella pidemmän päälle... Jone sanoikin, että se on joo hyvä esiintyjä, mutta tosta äänestä nyt en osaa sanoa, että onko se hyvä vai huono. Odottelen jotain toista biisiä.


11. Emel Naif, 20.
Rihanna - Russian Roulette. Biisi taas tuo odotukset korkealle. Tän voi kyllä vetää todella hienosti, katsotaan miten käy. Aloitti heikosti ja hiljaa... Vähän vahvuutta kun tulis biisin myötä. Tosi hyvä ääni ja pysyy sävelessä, mut ei oo fiilistä, ei keskity vaan silmistä näkee, että ajatukset on ihan muualla. Tyhjä katse, ja se häiritsee. Mutta ehkä vähän tylsä biisin loppua kohden. Joo, Laura Voutilainen sanoi että ois pitänyt mennä kylmät väreet tän biisin kanssa, mutta ei mennyt. En nyt muista että miten on aiemmin laulanut, että oliko nyt parannus vai ei. 


12. Susanna Erkinheimo, 27.
House of the rising sun. Niin söpö nainen. ^_^ Odotuksia on taas. Nuo silmät<3 Niissä sitä tunnetta on Emeliin verrattuna! Jumatsuikeli tällä on kaunis ääni. Vähän rohkeutta nyt peliin. Hienosti vetää, oijoijoi, tykkään! Tunteella oikeen, hienoa!! Vähän alaäänissä epäröi. Mitäpä tästä voi muuta sanoa, kuin että upea laulaja, ääni, karisma! Hitsi kun oli taas niin lyhyt, olis päässyt paremmin esille jos olis pidempään saanut laulaa. Mahtista nuo tuomareidenkin kommentit.

13. Heikki Tuomi, 27.

Coldplay – Clocks. Biisihän on hieno, ja hienosti aloitti. Komeampi ilman viiksiä! :D Vähän vielä asennetta lisää niin bueno. Ulvomispätkässä.... hyvää ja huonoa. Toivottavasti se ei nyt liikaa tota pätkää laula. Hyvä ääni kyllä, mutta kun biisi on tuollainen vaihteleva, niin onko se nyt paras vaihtoehto, kun sen joutuu pätkäsemään noin lyhyeksi... Eli sitä oikeaa laulamista oli tosi vähän. Mutta vakuutti kyllä, hienoa. 

14. Sini Tuominen, 22.
Beyonce – Halo. En muista biisiä, mutta Beyoncella itsellään on vahva ääni. Pikkasen vahvuutta ääneen, äänenvoimakkuus heittelee. Kiva sävy äänessä. Kaunis ääni kyllä. Esitys muuten jätti vähän kylmäksi, mutta komea ja vahva ääni, pysyy sävelessä. 


15. Torsten Borg, 16.
Snow Patrol - Chasing Cars. Esittäjä + biisivalinta......:   ;_______________; ♥ odotukset korkealla. Ihana poika. ♥ Vahvuutta, vahvuutta. Mihin ääni katosi! Oliko mikki liian kovalla aluksi, vai lähellä? Tässä on taas vaarana, että esitys jää laimeaksi, koska ei ehdi käynnistyä edes tässä lyhyessä hetkessä. Nyt sitä voimaa siihen lauluun poika!  Tuo ääni on kyllä niin kiva ja pysyy sävelessä. Vielä rohkeutta ja volyymia ääneen niin hyvä. Ei näin lyhyissä pätkissä kyllä pääse kaikki esiintyjät oikeuksiinsa, ja Torsten on yksi niistä... :/ Mutta toi ääni ja karisma ♥ Onks se aina ollut noin pitkä? En kyllä yhdy Jonen sanoihin että ois päivän parhaita vetoja, vaikka Torsten onkin ihan mun ykkössuosikki. 


Okei, se oli siinä. Näistä ensimmäisinä pudottaisin varmaan Artun, Alekin (tämän päivän perusteella), Tiinan ja Mirellan. Suosikit on Torstenin lisäksi nyt sitten Susanna, Diandra, Petri, Heikki ja Johanna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails