tiistai 28. helmikuuta 2012

Kolme yötä Englantiin lähtöön on, laskin aivan itse äsken.

Joooooooooooooooooo.
KOLME yötä.
Huominen menee koulussa, torstai menee koulussa, mutta illalla on suunta Helsinkiin mun murupupuhanimusskkaisen kanssa! ^____^ ♥ (Ja minä kun ajattelin pitää nämä reissuun liittyvät postaukset fiksuina, että voin linkittää tän opettajallekin. Jep.) Perjantaina lähdetään sitten yhdessä junalla Lempäälään, josta sitten autolla kentälle. Ihana päästä viimeiseksi yöksi vielä nukkumaan Mikaelin viereen. ♥ Se sanoi antavansa mulle jonkun paitansa yöpaidaksi, hih. :)

Tässä on nyt sitten pakkailtu. Täytyy vielä katsoa laukku läpi, että onko noi just ne vaatteet, joilla aion pärjätä seuraavat kolme kuukautta. Ja varmaan Englannissakin tulee jokunen vaatekappale vielä ostettua... Mutta kyllä tuossa nyt on vielä useampi kilo tilaa, niin mahtuu tuliaiset. ;)


Lenkkareiden lisäksi lähtee mukaan tennarit ja yhdet korkkarit. Alusvaatteita ja sukkia on reippaasti, toppeja muutama, t-paitoja samoin, kolmet farkut, muutama pitkähihainen / paksumpi paita. Vielä vois hameen tai pari heittää messiin. Meikkejä ja hiustuotteita, ja koruja, pitää vielä pohtia... Jos sitä hillitysti jotain. Ja varmaan hiuslakat sun muut taidan ostaa paikan päältä. Korviksia vois ottaa muutaman parin, varmaan tulee sielläkin ostettua.

Mietin nyt tota mun läppärilaukkua, että onko se paras vaihtoehto vai pitäiskö hankkia sellainen pienempi kotelo tälle... Kyllä se jonkun verran grammoja ja tilaa(!) säästäisi. Täytyypä miettiä. Se kuitenkin tulee käsimatkatavaroihin, ettei se niin isossa vaarassa kuitenkaan ole. Silti voisin pakata sen kanssa jotain... sitä suojaavaa? :D 


Reissuevästä. 8)


Liisalta (harjoitteluvaihdoista vastaava opettaja) täytyy hakea vielä joku tuliaispaketti tuonne koululle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails