sunnuntai 26. helmikuuta 2012

5 yötä....

...ja London calling. Ja siitä sitten Cambridge. :D Hui. On tää aika hurjaa. Siis... apua. Mua jännittää ihan pirusti. Pitää vielä käydä hakemassa puntia, ja jaksaa harjoitella pakkaamista. On se kolme kuukautta kuitenkin sellainen  aika, että täytyy vähän miettiä, mitä ottaa matkaan. Apuah.
Onneksi meidän ohjaava opettaja tulee hakemaan mut ja Tiian Stanstedin kentältä! :) Ihan jees, koska me ollaan Lontoossa kuitenkin kymmeneltä illalla. Suzanne on myös tsekannut meille asunnon, se on ilmeisesti ihan talo, eikä opiskelija-asuntola, niin kuin aiemmin luultiin. On omat huoneet, sitten yhteinen keittiö ja olkkari, näin ainakin käsitin. Talossa kuitenkin saattaa asua vielä joku muukin. Vielä on kesken internet-yhteyden selvittäminen. Olishan se kiva, että  olisi talon puolesta, eikä tarvitsisi säätää sen kanssa... Suzanne lupasi tuoda meille myös petivaatteet ja astiat ainakin, osan omasta kotoaan, ja osan ostaa meille valmiiksi jos tarvis! Tietty me sitten maksetaan takaisin.
Ehkä eniten stressaa tuo raha. Pitäisi keksiä, paljonko käteistä otan mukaan... Se kuitenkin maksaa aika paljon nostella paikan päällä lisää. Vähän harmittaa, että Suzanne sanoi että saamme sopia vuokran maksusta paikan päällä, että käteisellä vai siirtona, viikko vai kuukausi, vai paljonko kerrallaan... Yhteensä siihen kuitenkin taitaa mennä melkein 500 puntaa, niin on siinä iso ero että ottaako käteistä 500 puntaa enemmän vai vähemmän. :/

Tässä toinen yritys... :D


Huhhuh. Tosiaan alkaa jo jännittää lievästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails