lauantai 30. lokakuuta 2010

NaNoWriMo

Vuotiksesta:
NaNoWriMo eli National Novel Writing Month on jo usean vuoden ajan ollut myös monen vuotislaisen arkea joka marraskuu. Tarkoituksena on kolmenkymmenen päivän aikana kirjoittaa 50 000 sanaa, laadusta välittämättä. Urakka vaatii ~1667 sanan kirjoittamista päivittäin ja varsinkin suomenkielellä kirjoitettuna sanamäärän saavuttamiseksi on oikeasti tehtävä töitä. NaNoWriMo on oiva haaste teille kaikille, jotka olette unelmoineet kirjoittavanne joskus romaanin, mutta ette itsekritiikin päästessä valloilleen pääse koskaan alkua pidemmälle. NaNoWriMo kuitenkin addiktoi, sillä vanhat nanoistit tuntuvat aina palaavan vuosi toisensa jälkeen, olivat sitten voittaneet tai hävinneet haasteen, joten olet varoitettu! (NaNoWriMo voitetaan yksinkertaisesti pääsemällä 50000 sanan tavoitteeseen. Mitään varsinaisia palkintoja ei ole.)

Uudet ja vanhat nanoistit, valmistautukaamme marraskuuhun suklaalla ja kahvilla!

On ollut pientä kirjoitusintoa tässä, ja mietin, josko pitäisi osallistua. Voisin julkaista tekstejä täällä blogissa. Minulle on vielä vähän epäselvää, pitääkö tekstin olla yhtä tarinaa, vai voiko olla useita eri tarinoita erilaisilla hahmoilla ja maailmoilla. Täytyy tsekkailla vielä viikonlopun ajan tuota vuotiksen topicia.

Virallinen sivu: NaNoWriMo

Mietin, että voisin käyttää ropehahmojani tässä. Kirjoittaa heidän menneisyyksistään, nykyisyyksitään, tulevaisuuksistaan. Ehkä myös unistaan. Hahmoja minulla on tällä hetkellä 6. Tähän tehtävään ehkä eniten inspaisivat Toby ja Callie.Tai jos tekstit voivat olla eriäviä, niin ehkä kaikista voisi jotain kehitellä. Liittyväthän nuo hahmot muutenkin jotenkin toisiinsa, koska käyvät samaa koulua.
Toisaalta tekisi mieli kirjoittaa myös fanficcejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails