keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Jälkiruokaa kynsillä ja naminamitakki


Ei ole taas hetkeen tullut kuvailtua kynsilakkoja. Nyt piti kuitenkin päästä lakkaamaan yhdellä uutukaisella, Seppälän Vanilla sorbetilla. Tuli käväistyä viime viikolla Hämeenlinnassa ja eksyttyä Seppälään... Ja viisi kynsilakkaa sieltä sitten lähti mukaan. Turun keskustan Seppälässä ei ole kynsilakkoja myynnissä, eikä esimerkiksi Skanssissa tule juurikaan käytyä, niin eipä siinä sitten. Käväisin viime viikolla Myllyssä, mutta ei tullut mentyä Seppälään silloin. 

Tässä nyt kuitenkin parit kuvat jälkkärikynsistä, ja viime viikon lookista. Käytiin vähän kuokkimassa Hamkon bileissä, heh. 

Mukana menossa joskus kynsimiitissä saadut Adeninan niitit.
Matkaevästä!


Teemana oli ghetto. Bling bling biaatch!

Sirkuksessa esiintymässä Ruudolf ja Karri Koira.

Ostin maanantaina uuden takin. Olen pitkään metsästänyt tällaista nahkatakilta näyttävää kivaa takkia, mutta usein hartiani näyttävät näissä kaksimetrisiltä... Mutta tässä ei. Oikein kiva! Ja ensimmäistä kertaa elämässäni taisin varmaan itse takin ostaessani maksaa täyden hinnan. Yleensä olen metsästänyt alennusmyynneistä, tai on ollut muuten joku alennusmahdollisuus, tai olen löytänyt kirpparilta. Haha.Lähdin kaupungille ilman pipoa. Oli kylmä. Piti ostaa pipo.

Käväistiin muuten taannoin myös piknikristeilyllä, kerrottakoon sekin nyt tähän samaan syssyyn vielä. Amorellalla oli vähän tylsää ruokaa, mutta kun Ahvenanmaalla vaihdettiin Graceen, niin oli positiivinen yllätys. Hieno laiva. Ja ai että mitä Pina coladaa.Pari alennuskuponkia risteilylle olisi taas... Hihi.

2 kommenttia:

Related Posts with Thumbnails