perjantai 10. tammikuuta 2014

Vuosi 2013 - olkoon ensi vuosi jännempi!

Ja taas on aika tehdä pieni mietintä siitä, mitä minulle vuosi 2013 toi.

Tammikuussa minulle tuli uusi kämppis! Edellinen kun oli häipynyt toukokuussa. Ja tämä kämppis on onneksi sata kertaa kertaa parempi kuin edellinen. Leivottuakin tuli. Tammikuussa minulle rantautui myös pari korsettia ja kengät - ne kisukengät, jotka ovat kulkeneet mukana monissa juhlissa! Lisäksi tammikuussa tuli tehtyä pieni extempore-reissu Cambridgeen jälleen kerran. Näiden lisäksi sain vielä kynsilahjalahjuksia lahjaringistä!


Lumipallo Cambridgessa.
Helmikuussa koulupäivät vähenivät. Oli synttärit myös, ja olipa kivatkin! Käytiin likkojen kanssa keilaamassa, sitten suunnattiin keskustaan laulamaan karaokea. Ihanaa likat! Lisäksi myös helmikuun aikana tuli käytyä Cambridgessa, se oli synttärilahjaksi maksettu reissu. Tuli käytyä myös Oxfordissa, ja Meldrethissä totta kai. Pääsin myös näkemään Uuden musiikin kilpailun finaalin.


London!Oxford


Maaliskuussa alkoi toinen kolmen kuukauden mittainen työharjoittelu. En viihtynyt kyseisessä paikassa, en sitten millään. Olin aika onneton ja ärsyyntynyt kaikesta. Tuossa paikassa minua ei kyllä ymmärretty. Maaliskuussa aloin myös treenaamaan puolimaratonia varten. Eräällä kerralla tuli lähdettyä toppi päällä juoksemaan, kun ei ollut muka kylmä.... Loppumatkasta alkoi sataa lunta.

Huhtikuussa ei tainnut tapahtua oikein mitään. Pääsin vaihtamaan työharjoittelupaikkaa, se oli kuun kohokohta.


Toukokuussa kesä tuntui alkavan. Pääsi kulkemaan topeissa ja hameissa, ja oli lämmintä! Kävin katsomassa Anssi Kelan ilmaiskeikkaa Verkatehtaalla, ja Improryhmä Kolinaa Helsingissä. Työharjoittelu päättyi hyvään mieleen. Toukokuussa oli yksi kynsimiitti, ja jääkiekon MM-kisoja tuli seurattua aktiivisesti Public Cornerissa. Tulipa sitä myös torilla laulettua Tartu mikkiin -teltassa...

Kesäkuussa oli kaikenlaista: ilmoittauduin Hämeenlinnan kaupunkimaratonille, osallistuin Hämeenlinnan Zombie walkiin, sain tiedon siitä että pääsisin heinäkuussa vielä protulle ohjaajaksi! Kävin myös jakelemassa kesäkumeja Tampereella Ylex Popissa.

Heinäkuussa lähdin FUASin palkintomatkalle - Cambridgeen. Oli kyllä huippukivaa ja kiinnostavaa! Tulihan sitä heinäkuussa myös juostua se puolimaraton ja lähdettyä peräkkäin niin protulle kuin herzicampillekin. Oli kyllä huippuja. 

Elokuuhun kuului herzicampin loppu ja paljon rentoutumista, ainakin muistaakseni. :D Saatettiin alkaa työstää opparia enemmän, ja käytiinköhän me silloin powerparkissa likkojen kanssa... Olipahan myös Antti Tuisku Kampissa ja Lauri Ylönen Nrj-risteilyllä. :)

Syyskuussa hankin salikortin, tosin sille oli käyttöä vain kuukaudeksi valitettavasti... Tuli käytyä parina ellei kolmenakin päivänä Punaisen Ristin nälkäpäiväkeräyksessä seisoskelemassa. Tällaisiakin daameja tuli vastaan.


Lokakuussa alkoi neljäs ja viimeinen työharjoittelu, joka kestikin koko kuukauden. Sen vuoksi en siis salille hirveästi ehtinyt, ja oppariakin tehtiin eteenpäin. Lokakuun lopussa jätettiin jäähyväiset 10-vuotiselle ystävälle, PMMP:lle. Tuli juhlittua myös Halloweenia, pistettyä päähän pidennyksiä ja käytyä opiskelijaekskursiolla Tartossa.

Marraskuussa oli siis myös halloweenpippaloita, heti työharjoittelun päätteeksi. Marraskuu oli muutenkin jännä... Alku oli sekava mutta siitä selvittiin... Antti Tuiskun keikka Hämeenlinnassa, sitsit, NaNoWriMo oli, mutta sitten löysin myös jotain aika ihmeellistä. Kävin siis Turussa, varmaan ensimmäistä kertaa ainakin omaan muistiin muuten kuin ohikulkumatkalla. Niin ja käytiinhän sitä katsomassa Tartu mikkiin -nauhoituksia, ja jääkiekkoakin. Ensimmäistä kertaa tämäkin.
Skanssissa keppihevosia oli kaikkialla...Toijalassa maahan ilmestyi sydän.

         

 

    

 

Joulukuu... opparia. Rauhoittumista. Pikkuneiti Venlan synttärit, kotona pari viikkoa. Joulu, paljon ruokaa ja rakkautta. Uuden vuoden aatto ja ystävät. Pikkujouluristeilykin, ja bingosta voitettu uusi risteily ja se risteily heti seuraavalla viikolla. Uusi vuosi ystävien parissa. Ja ehkä myös rakastuin. Ehkä. Ehkä mahdollisesti aika isostikin.

Vuosi 2014 lupaa hyvää! Hihii.
Viimeistään maaliskuussa olen toivon mukaan turkulainen avovaimo, sosionomi (amk).

1 kommentti:

Related Posts with Thumbnails