maanantai 20. tammikuuta 2014

Tiktaktiktak - kuukauden päästä on kaikki toisin

Lisätääs nyt tännekin vielä, melkein tekisi mieli tehdä monta eri laskuria tätä varten, mutta ehkä en taida. Mutta tältä näyttävät suunnitelmat:

4 päivää loppuseminaariin.
9 päivää kypsäriin ja opparin kansittamiseen. 
18 päivää synttäreihin ja siihen, että pitäisi jättää todistusanomus (byebye HAMK).
20 päivää-> California calling!
33 päivää - neidistä tulee turkulainen.
39 päivää ja meitsi on sosionomi (amk).

Tosiaan. Puolitoista viikkoa ja sitten on koulu pulkassa, todistusanomusta lukuunottamatta. Kypsärin jälkeen on kuitenkin suuntana Turku reiluksi viikoksi, ja sieltä tullaan tekemään tosiaan se todistusanomus jos tarvis, etänäkin sen kuulemma voisi anoa. Mutta on siinä Hämeenlinnassa poikkeamisessa puolensakin, voin ensi kerralla kuskata kirppistavaraa Turkuun, ja takaisin lähtiessä napata luultavasti jonkun ikeakassin vaatteita varten. Mutta synttäreiksi totta kai takaisin muru-ukkelin luo. :) Lauantaina sitten taas olisi tarkoitus lähteä Espooseen kaverille yöksi (kai me näin sovittiin :D ), ja sunnuntaiaamuna lähdetäänkin sitten lentoon, ensin kohti engelsmannien maata ja siitä sitten California kutsuu! Hurjaa, Los Angeles. 8)

17.2. myöhään illalla ollaan takaisin Suomen kamaralla, ja tiistaina 18.2. täytyisi lähteä Hämeenlinnaan vielä tekemään viimeisimmät pakkaamiset - ja täytyy vielä juhlistaa sitä koulun päättymistä! ;) Viikonloppuna sitten siirretään minun elämäni Turkuun, ja se olisi heihei Hämeenlinna.

2 kommenttia:

  1. Ojjj, Turku <3 Kivoja juttuja tapahtuu sulle nyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! :) Oon kyl tykästynyt paikkaan :) Ois hauska nähdä joskus! :D

      Poista

Related Posts with Thumbnails