sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kahden höpötiaisen illanllinen

Muruotus tuli käymään vielä Hämeenlinnassa, ja päätin valmistaa meille jonkunmoisen kolmen ruokalajin illallisen nautittavaksi, pienenä yllärinä! :) Voisihan sitä juhlistaa yhteenmuuttoa, ja tuokin oli tuomassa töistä saadun skumpan mukanaan... :3

Alkuruuaksi oli tarkoitus tehdä vuohenjuustoista bataattikeittoa, mutta voi kurjuus, bataattisose oli loppu... Siispä tartuinkin porkkanasoseeseen, joka sattui olemaan mukavasti tarjouksessakin. Yleensä kyllä teen sosekeitot tuoreista juureksista, mutta tällä kertaa päädyin kokeilemaan soseesta tekemistä. Mutta täytyy kyllä sanoa, että jos aikaa vaan on, niin täytyy jatkossakin tehdä alusta asti itse. Kyllä tuo maistui, mutta ei niin hyvälle kuin itse tehty! Lisäsin keittoon vielä jalapenoa, kun niitä jääkaapista löytyi, ja tykkään sosekeitoissa pienestä tulisuudesta. Ja tosiaan lisäksi oli itsetehtyjä krutonkeja ja tuota vuohenjuustobasilikatomaatti-hössöä.Pääruuaksi valmistin pesto-mozarellabroileria. Vähän jännitti että mitä tästä tulee, mutta olen halunnut aina kokeilla. Reseptin mukaisia fileitä ei kaupasta löytynyt, mutta jotain kanaa kumminkin. Kierreperunoita oli lisäksi, ja hollandaisekastiketta, pussista.... Mutta tuo oli kyllä oikein hyvin onnistunutta, ai että, namnam. Saa tehdä kyllä uudestaankin, ja mussupöökin sanoi että oli "h**** hyvää". Hihii. Musta tulee isona MasterChef! Hirveen kivaa kyllä tehdä kotona hyvää ruokaa!


Ei se nyt hirveän kaunis ole... :D Fileet oli erikokoisia pöh.

Jälkkäriksi tein lettuja, ja päälle oli sitten valittavaksi kaikenlaista mitä kaapeista nyt sattui löytymään. :) Jätskiä, nutellaa, mansikkahilloa, vadelmahilloa, mustikoita, lakkoja.... Jäi lettusia vielä aamupalaksiki mussutettavaksi, nomnom.

Tänään käytiin vielä pyörimässä mun huudeilla täällä, oli kiva raikas ja aurinkoinen keli! Pus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails