tiistai 20. elokuuta 2013

Tuipurrrmussukat, ikävöitsen! (aka. seniori-protu, Sierla, 21.-28.7.2013)

Otsikossa mainittuna ajankohtana oli kyllä ehdottomasti kesän, ja kenties koko vuoden paras ja mahtavin ja kivoin viikko. Nummi-Pusulassa, Sierlan leirikeskuksessa 7 tiimiläistä, 12 leiriläistä, 2 kokkia ja ainakin 2 pehmoeläintä kokoontui tekemään ja kokemaan jännittävyyksiä.

8 päivää mahtavuutta. Yhtenä iltana tuli jostain sellainen "maailma vihaa minua" -fiilis, mutta seuraavana päivänä oli taas kaikki supermahtavaa. Meidän ohjelma ei seurannut sitä perinteistä viikkorunkoa, mutta homma tuntui toimivan aikataulujen venymisestä ja paukkumisesta huolimatta. Onneksi meillä oli sellainen tiimi, että yhteisymmärryksessä pystyttiin nopeasti päättämään asioista! Pur!

Tiimi ♥

Meillä oli halimurjaaha.... Ja voitin ekana päivänä tappamalla jonkun 14 tyyppiä. 8)

Sain myös ostaa kivoja asioita.

Ja saimme hyvää ruokaa...

Riku on velmu ja se osaa kirjoittaa.

Stand by me 

Pus.

Voin kyllä suositella normileiri-iän ohittaneille seniorileiriä. En tiedä sitten, oliko leiriläisten iällä merkitystä, vai oliko meidän porukka vaan just niin sopiva  toisilleen ja mahtava ja ihana ja fiksu, mutta kuitenkin. Tui. Kuulemma nuokin tykkäsivät esimerkiksi siitä, että meillä oli niin rento meininki. Mahtavaa kyllä, että ei tarvinnut stressata ylipaljon kaikesta, ja ohjelma sujui silti hyvin. Ihanat.
Ps. Ihanimmat kehulaput.

Pps.

Ihania poikia meillä...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails